hirdetés
hirdetés

Vecseri Vanda az Atout France új magyarországi képviselője

Elisabeth Parragh-Pataki tavaly év végi nyugdíjba vonulását követően, ez év február 1-jétől Vecseri Vanda vette át az Atout France - francia idegenforgalmi hivatal - magyarországi képviseletéhez tartozó munkák egy részét.

hirdetés

Vanda korábban Elisabeth asszisztenseként dolgozott és a honlapért volt felelős. Az eddigi iroda megszűnt, a jelenlegi munkavégzés távmunka keretében folytatódik.

Vecseri Vanda elérhető el a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címen és a +36 30 905 33 71 telefonszámon.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk