hirdetés
hirdetés

Velencei kalandok az Operettszínházban az IBUSZ-szal

Partnerpartira hívta meg legnagyobb partnereit az IBUSZ Utazási Irodák Kft. az „Én és a kisöcsém” című darab premier előtti bemutatójára március 12-én, csütörtökön az Operettszínházba.

hirdetés

A Csillárteremben megrendezett partnerpartin Lőrinczy György, az Operettszínház főigazgatója köszöntőbeszédében kiemelte, örömmel vették az IBUSZ támogatását. A két nagy múltú, patinás cég együttműködése évek óta kimagasló.

„Az Én és a kisöcsém izgalmakban, váratlan fordulatokban bővelkedő története egy IBUSZ által szervezett autóbuszos társasutazás. Helyszíne Velence, a lagúnák, a gondolák és a szerelem városa. Az előadásban tér vissza az Operettszínházba Szinetár Dóra. A másik meglepetés a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész, Jordán Tamás színpadra lépése” – mondta a főigazgató.

Kovács Balázs, az IBUSZ Utazási Irodák Kft. vezérigazgatója megköszönte partnereinek egész éves munkáját. „A cég ezer szálon kötődik a kultúrához. A bemutatandó mű a harmincas években játszódik, ez a mi történelmünk, a mi hátterünk, hiszen már 1902 óta van IBUSZ, a nevünk pedig már akkor fogalom volt” - mondta.

A vezérigazgató elmondta, hogy az IBUSZ a legnagyobb utazásszervező mind a mai napig, bár nincsenek egyedül a piacon, de megkerülhetetlen tényezőnek számítanak.

Kovács Balázs
Kovács Balázs


Kovács Balázs az eredményeket sorolva elmondta, hogy az elmúlt két évben jó eredményeket tudtak felmutatni: 25 százalékkal nőtt a lakossági utaztatási forgalmuk, és ezt a sikert megköszönte a több mint 200 viszonteladó partnernek. Mint mondta, az eltelt három évben két fő irányukat erősítették: a lakossági és a vállalati utaztatást. Az IBUSZ több tevékenységet végez egyszerre, a bel- és külföldi utaztatás mellett többek között menetjegy-értékesítéssel, egyéni szállásfoglalással, konferenciák szervezésével, valutaváltással és vámtevékenységgel is foglalkozik. A társaság az egész országot lefedő, 60 irodából álló hálózatot üzemeltet. Az elmúlt nyári szezonhoz hasonlóan továbbra is keresettek az autóbuszos üdülőprogramjaik, megnövelt buszparkkal dolgoznak. Szerteágazó munkájukhoz tartozik az államigazgatás határforgalmon keresztüli segítése is.

A partnerparti után a meghívottak megtekinthették az Operett Színházban Eisemann Mihály és Szilágyi László Én és a kisöcsém című darabját.

Bódi Ágnes
a szerző cikkei

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai