Idén 12. alkalommal rendezte meg a Gödöllő Környéki Regionális Turisztikai Egyesület a Budapesti Gazdasági Főiskola Kereskedelmi-, Vendéglátóipari- és Idegenforgalmi Karának védnökségével évadzáró szakmai konferenciáját és a Dr. Ketter László Hagyományőrző Gasztronómiai Versenyt.
A mogyoródi Csíkvölgyi Pipacsárdában rendezett gasztronómiai megmérettetésre 12 turisztikai szolgáltató, civil szervezet és települési önkormányzat nevezett hazánk tájegységeire jellemző ételkülönlegességekkel.
A zsűri elnöke, Benke László olimpiai bajnok mesterszakács által felajánlott „Első Magyar Fehérasztal Lovagrend" vándorserleget, valamint az I. helyezést a veresegyházi Dédi Vendégháza csapata nyerte, a második helyezett jászberényi Vincellér Étterem, valamint a harmadik és egyben közönségdíjas isaszegi Dózsa György Művelődési Otthon csapata előtt. A IV. helyen a Budapesti Gazdasági Főiskola Kereskedelmi-, Vendéglátóipari- és Idegenforgalmi Karának csapata végzett.
A verseny zsűrije a következőkből állt:
Elnök: Benke László olimpiai bajnok mesterszakács. A zsűri tagjai: dr. Sándor Dénes a Budapesti Gazdasági Főiskola docense, Szabó Pál a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség képviselője, a gasztronómia nagykövete, Gombás András a budapesti Gombás Étterem tulajdonosa, a Magyar Vendéglátók Régiós Szövetségének alapítója, ifj. Gombás András sommelier, Károvits Tamás a Magyar Vendéglátók Ipartestületének tiszteletbeli elnöke, Gundel Gábor gasztronómiai szakértő. A zsűri titkára Csaba Ágnes a Budapesti Gazdasági Főiskola vendéglátó- szálloda szakos hallgatója.