hirdetés
hirdetés

Vietnám: paradicsom a Dél-kínai-tenger partján

Ezeréves kultúra, gyönyörű természeti képződmények, kifinomult konyha, mindezek mellé fejlett turisztikai infrastruktúra: modern szállodák, repterek, wifivel felszerelt távolsági buszok - ezt kínálja a turistáknak Vietnám. 

hirdetés

Első ízben szervezett tanulmányutat magyar újságíróknak a Vietnámi Turisztikai Hivatal a közelmúltban. A tartalmas körutazás résztvevői megismerkedhettek az 1600 kilométer hosszúságú, tengerparti ország néhány kiemelt látványosságával, így Dél-Vietnám központjával, Ho Chi Minh várossal (közismertebb nevén Saigonnal), az ország közepén található, egykori kínai és japán kereskedővárossal, Hoi Annal, Danang luxusszállodák sorát felvonultató népszerű tengerparti üdülőhelyével, valamint Hanoi-jal, a tízmilliós nyüzsgő metropolisszal. A túra hajókirándulással zárult az UNESCO által a világörökségi helyszínek közé felvett mesés Ha Long-öbölben.

Kegytárgyárus a saigoni katolikus templom előtt
Kegytárgyárus a saigoni katolikus templom előtt

A tanulmányút megvalósítását támogatta az Isztambul-Saigon-járatot üzemeltető Turkish Airlines, valamint a Magyar-Vietnami Kapcsolatért Közhasznú Alapítvány, amelynek Magyarországon élő elnöke, dr. Phan Bich Thien asszony is részt vett a programon. A 92 millió lakosú délkelet-ázsiai ország látnivalóit és turisztikai potenciálját hamarosan részletesen is bemutatjuk. Addig következzék néhány kép kedvcsinálónak, elsőként Saigonból.

A saigoni főpostát a franciák építették, a falról Ho Chi Minh követi lépéseinket
A saigoni főpostát a franciák építették, a falról Ho Chi Minh követi lépéseinket

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai