Vilmos herceg és Kate egyik esküvői borát is a VinCE Budapesten választották ki

Érdemes lesz ellátogatni a régió legnagyobb boreseményére március 3. és 5. között, hiszen a VinCE Budapest Wine Show számos kivételes ajánlattal, különleges előadókkal és izgalmas kurzusokkal várja a látogatókat. Neves szakértők kalauzolják végig az érdeklődőket a borok világában, ahol egy belépőjegy áráért 1000 féle válogatott bort kóstolhatnak meg 182 pincészet kínálatából, amelyekből a kedvenceket online megrendelhetik, s a jegyárból 2000 forintot le is vásárolhatnak.

Vilmos herceg és Kate esküvőjén felszolgált egyik borra is a VinCE Budapesten talált rá egy Master of Wine (MW). Sebastian Payne MW is vendége volt az egyik VinCE Budapest rendezvénynek, ahol alkalma volt számos kiváló minőségű bort megkóstolni, többek között a Prince Stirbey pincészet borát, amely annyira elnyerte tetszését, hogy rendelt belőle, és azóta is kapható Londonban, sőt a híres esküvőn is ezt a bort szolgálták fel. Így történt, hogy egy magyar vonatkozású, magyarok lakta területről származó bor is felkerült a menyegzői asztalra, s onnan a vendégek poharába.

A 7. VinCE Budapestre idén is válogatott pincészetek hozzák el kiváló boraikat, amelyeket a kóstoláson kívül a helyszínen online meg is vásárolhatnak. Egy belépőjegy áráért 1000 féle minőségi bort kóstolhatnak meg, ezen kívül mesterkurzusokon és workshopokon is betekintést nyerhetnek a borok világába, gyarapíthatják tudásukat.

Master of Wine-októl tanulhatnak az érdeklődők, március 3-án nyit a VinCE online shop, a By the glass® hazai premierje és idén először borász tehetségkutató is lesz a VinCÉ-n.

 

Forrás: Vendég&Hotel Online


Javában tart Magyarország exkluzív boreseménye

Javában tart Magyarország exkluzív boreseménye 

Reflektorfényben a magyar borok.
Megvan, ki kapja idén a Boros László-díjat

Megvan, ki kapja idén a Boros László-díjat 

Az MNGSZ 2023-ban alapította a Debrecen és Magyarország ikonikus séfjéről elnevezett Boros László-díjat., amelyet április 30-án adnak át az idei kitüntetettnek.
Érkezik a legnyáriasabb tavaszi borfesztivál

Érkezik a legnyáriasabb tavaszi borfesztivál 

Immár hatodik alkalommal kerül megrendezésre a már-már hagyománnyá avanzsált sétáló kóstoló. 
Mi lesz a borvidékekkel?

Mi lesz a borvidékekkel? 

Az éghajlatváltozás a világ borvidékeinek hetven százalékát alkalmatlanná teheti szőlőtermesztésre.
Vanília égbolt

Vanília égbolt 

Vanília minden mennyiségben - izgalmas más fűszerek, sosem gondolt párosítások kíséretében.
Csak most került az italpiacra - már nyert is egy rangos nemzetközi versenyen

Csak most került az italpiacra - már nyert is egy rangos nemzetközi versenyen 

Merész döntés volt a versenyre nevezni egy piacra került új termékkel - de bejött.
Ezt a várost is meghódította a gyorsétteremlánc

Ezt a várost is meghódította a gyorsétteremlánc  

Második éttermét nyitja a BURGER KING Zalában.
Dobja a mobilját a dobozba, és figyeljen szeretteire egy jó ebéd vagy vacsora közben!

Dobja a mobilját a dobozba, és figyeljen szeretteire egy jó ebéd vagy vacsora közben! 

Pihennek a mobilok, szárnyra kapnak a családi kapcsolatok - üzeni a VakVarjú éttermek stábja a Mobil Off Élmény On hét alkalmával.
Jöhet három izgalmas mocktail recept?

Jöhet három izgalmas mocktail recept? 

Hol vannak már azok az idők, amikor, ha nem akartunk alkoholt inni, akkor csak a víz vagy az üdítő marad?
Hol isznak a legtöbb alkoholt Európában?

Hol isznak a legtöbb alkoholt Európában? 

Van tippje? Most egy friss felmérés adatai alapján eláruljuk a helyes megfejtést. És annyit segítünk, hogy közreadunk egy fotót az első helyen végzett ország fővárosáról.

Interjú

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni”

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni” 

A helyszín a Hardangervidda Nemzeti Park, ahol annak idején Amundsen készült fel az Antarktisz-expedícióra.
Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban

Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban 

A vendéglátóipar fenntarthatósági fordulata elkerülhetetlen az ökológiai lábnyomunk csökkentéséért - de vajon hatékonyan cselekedhet-e a fenntarthatóságért egy olyan vendéglátóhely, amelynek saját jövője sincs biztosítva?
Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk

Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk 

Lendvai Levente az Arany Kaviárból érkezett a MOL torony tetején található VIRTU étterem konyhafőnöki pozíciójába.