hirdetés

Visszatér a Millenáris parkba a Borjour Magnum

Ismét a Millenáris park B csarnokában rendezik meg a Borjour Magnumot: az ország legnagyobb borkóstolóján 200 pincészet mutatja be több mint 600 borát szombaton.

hirdetés

Visszatér a Millenáris parkba az ismét egy napossá váló Borjour Magnum, amely a 2005-ben elindult Borjour kóstolósorozat legnagyobb állomása - mondta el az MTI-nek a rendezvény főszervezője. Nagy Sebestyén kiemelte, hogy a Borjour Magnumon a nagy és közkedvelt pincészetek mellett minőségi kis és közepes borászatoknak is lehetőségük nyílik a szakma és a nagyközönség előtti bemutatkozásra. Magyarország 22 borvidéke közül 21 borvidék termelői mutatkoznak be. A legtöbb kiállító Villányt, Badacsonyt és Tokaj-Hegyalját képviseli, de érkeznek termelők olyan kisebb borvidékekről is, mint a pécsi, a bükki vagy a Balaton-melléki. Nem hiányoznak a kiállítói sorból a határon túli magyar borászatok sem, de kóstolhatók lesznek olasz és osztrák borok is.

A vendégek a szakmai órákat követően szabadon és korlátlanul kóstolhatnak a pincészetek által felvonultatott több mint 600 borból, a bortermelők standjai mellett pedig számos gasztro kiállító várja az érdeklődőket többek között kolbászokkal, sajtokkal, grillételekkel, csokoládékkal és kávékkal. Idén elő-Valentin-napi újításokkal is készülnek a szervezők: a kiállítók között ezúttal virágkereskedők is megjelennek, valamint a rendezvény része lesz egy Valentin-szalon, ahol borkaszinó játékok, csokoládémanufaktúrák várják a vendégeket, és valamennyi hölgyvendég rózsát kap ajándékba - emelte ki Nagy Sebestyén. A rendezvény kiállítóiról és a belépőjegyekről a www.borjour.hu honlapon találhatók részletes információk.

(forrás: Vendég&Hotel Online, MTI)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Tervez-e valamilyen változtatást a továbbiakban, miután bejelentették, hogy márciustól elkezdik kiküldeni a koronavírus elleni védettségről szóló igazolást?

Kiadónk társoldalai