hirdetés
hirdetés

YouTube-on a Magyar Turizmus Zrt.

A Magyar Turizmus Zrt. elindította YouTube csatornáját, a www.youtube.com/hungary -t, melyet a korábbi adminisztrátor, a Google Magyarország bocsátott rendelkezésére. Az MT Zrt. a világ legnagyobb videó megosztóján immár saját, márkázott csatornán át is közzéteszi reklám-spotjait, turisztikai filmjeit, illetve a Társaság a YouTube-on fellelhető, mások által készített rövidfilmekkel is színesíti hazánk turisztikai megjelenését.
hirdetés

Az MT Zrt. nem titkolt célja, hogy a csatornára feliratkozók, illetve a videókat megtekintők körében népszerűsítse hazánk turisztikai kínálatát, és a jövőben direkt üzeneteket jutasson el hozzájuk. A középtávú célok között szerepel egy, kifejezetten a YouTube-on meghirdetett pályázat is, melyen vagy az MT Zrt. korábbi kisfilmjeinek feldolgozását, vagy teljesen saját készítésű "országimázs-filmeket" vár majd a Társaság.

Peresztegi Zoltán, a Google magyarországi vezetője a kezdeményezéssel kapcsolatban elmondta, hogy "2009-ben várhatóan az európai utazási piac 38%-át az interneten keresztül foglalják, ezért kiemelkedően fontos, hogy a kínálati oldal szereplői ezt figyelembe véve, a megfelelő eszközökkel próbálják elérni az utazni vágyó közönséget. A YouTube-on ingyenesen létrehozható márkázott csatorna a Magyar Turizmus Zrt.-nek is kitűnő lehetőséget biztosít a közösségi weben való megjelenésre.

Az ilyen kezdeményezések jól illeszkednek abba a globális trendbe, miszerint az utasok egyre inkább saját maguk foglalják utazásaikat az interneten fellelhető vélemények, információk alapján."

Nemzeti turisztikai marketingszervezetünk a YouTube-on kívül más közösségi oldalokon is aktívan jelen van. A Facebookon ez év eleje óta működtetett klubja immár több mint 1000 rajongóval büszkélkedhet.  A Twitteren pedig június vége óta követhetik az érdeklődők izgalmas beírásaikat.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai