hirdetés

Zenés koccintás az aranykulcsosoknál

Rendhagyóan elegáns új évi koccintásra hívta partnereit és tagjait a Magyar Szállodaportások Aranykulcs Egyesülete január 8-án este a Zeneakadémia nagytermébe, majd a fogadás az első emeleti előcsarnokban folytatódott.

hirdetés

Először dr. Niklai Ákos, a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének elnöke köszöntötte a megjelenteket, aki többek közt elmondta, a tavalyi év szállodás szemmel jobb volt, mint az azt megelőző, és reméli, 2015 ezt is majd felülírja.

Majd a napokban további két évre megválasztott régi/új aranykulcsos elnök, Ungár Tamás beszélt szintén a tavalyi szakmai tapasztalatokról, miszerint a budapesti szállodákban a vendégkör alaposan megváltozott, és hiába jöttek hozzánk 2014-ben többen, mint egy évvel korábban, ennek egyik fő oka, hogy a hazai árak még mindig jóval a többi európai főváros szálláshely árai alatt vannak.

Szabadulós játékok, segway program, shooting klubok - ezek a nagy slágerek… Ezért is örült az elnök különösen, hogy egy igazán nívós helyen, a hazai kulturális világ egyik gyöngyszemében tarthatják az aranykulcsosok új évi köszöntő programjukat. Különlegesen érdekes rövid előadás következett a vendéglátó kulturális intézményről: a Zeneakadémiát mutatták be a vendégeknek, majd minikoncerttel és fogadással zárult a program.

Vágó Ágnes
a szerző cikkei

(forrás: Vendég & Hotel)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Bízik a turizmus Húsvétkor történő hazai újraindulásában? És működőképes lesz akkor a vállalkozása?

Kiadónk társoldalai