hirdetés
hirdetés

Vendég & Hotel Business Klub

A jelentkezési határidő lejárt, nem tudunk több regisztrációt fogadni! Munkaerőhelyzet van - Esetek, problémák, megoldások a következő Business Klubon október 25-én az Antré Étteremben.

Időpont:
2017. október. 25. 15:00
Helyszín:
Antré Étterem (1061 Budapest, Király utca 8.)

A jelentkezési határidő lejárt, nem tudunk több regisztrációt fogadni, köszönjük megértésüket!

MunkaerőHELYZET VAN
Esetek, problémák, megoldások

Vendég & Hotel Business Klub

Eljött az idő, amikor már nem lehet nem beszélni róla. És ha csak arról siránkozunk, hogy milyen nehéz és szinte kilátástalan lassan mindenütt az országban a munkaerőhelyzet, azzal egyáltalán nincs kisegítve a hazai vendéglátó- és szállodaipar. Ezért megpróbáltunk olyan példákat hozni most következő Business Klub találkozónkra, amelyek segítséget, ötletet adhatnak, megoldást jelenthetnek - miképp lehet áthidalni a jelenlegi helyzetet. Olyan időkben, amikor nem tudja a vendéglős, szállodás, hogy aznap mire megy be, ki mondott épp fel, vagy tűnt el csak úgy, egyik napról a másikra.
Emellett persze hűek maradunk magunkhoz: ismét exkluzív helyre invitáljuk kedves vendégeinket, a pesti Király utca egyik különleges ízvilágú vendéglátást kínáló éttermébe, miközben olyan témák is felsorakoznak október 25-i fő vonalunk mellé, amilyen a közelgő legnagyobb szakmai kiállítás, a Sirha tudnivalói, és az étkezések méltó befejezéseként, a kávézás, teázás legújabb trendjei szintén bemutatásra kerülnek következő programunkon.
Ezúttal két főt várunk díjmentesen klubtalálkozónkra egy-egy helyről, a kérésünk csupán az, hogy a témára való tekintettel a HR-managert is hozza magával, aki tulajdonosként vagy az adott étterem/szálloda vezetőjeként érkezik.

Tervezett programunkból:

Minden, amit tudni akarsz a közelgő Sirha Budapestről
Baranyai Gergő, HUNGEXPO

Válaszd ki, vedd fel, és legfőképp tartsd meg! Tanácsok a mai lehetetlen helyzet feloldására egy coach-tól, aki több éve vendéglátásra és szállodaüzemeltetésre adta a fejét
Csatlós Csilla, Bonne Chance Bázakerettye, coach, üzleti szakértő / tulajdonos

Különleges szállodai gyakornoki program pályakezdő fiatalok részére – a tervezéstől a megvalósításig, gyakorlati tapasztalatokkal
Blaskóné Komlósi Gabriella, Accor-Pannonia Hotels, HR Manager Hungary & Slovakia és Bognárné Grafl Zsuzsanna, HR Koordinátor

Mit tud tenni az MSZÉSZ ebben a helyzetben? Lobbihelyzetben a kormány felé
Flesch Tamás, MSZÉSZ, általános alelnök

Legújabb kávétrendek, meghökkentő teáztatási módok a most is zajló milánói Host nemzetközi szakkiállítás tükrében
Tóth Sándor, A Kávé Háza Szekszárd, többszörös barista bajnok, kávészakértő


Időpont: 2017. október 25. (szerda), 15 - 18 óráig
Helyszín: Antré Étterem (1061 Budapest, Király utca 8.)

Program:

15.00 - 15.30 regisztráció, kávépercek, pálinka- és whiskykóstoló
15.30 - 17.00 szakmai előadások
17.00 - 18.00 Elegáns fogadás az Antré kínálatából: Amuse bouche rikottakrémes baguette füstölt mangalicasonkával, Antré saláták, főételként lassan párolt marhapofa rókagombával, zöldfűszeres zsemlegombóccal, desszertként somlói galuskával

Jöjjön el, hogy…
• különleges környezetben találkozhasson üzleti partnereivel
• kellemes üzleti találkozó keretében értesüljön szakmai újdonságokról
• személyes kapcsolatokat építhessen
• egy exkluzív klub tagja legyen

Jelentkezés:
A
 kitöltött jelentkezési lapot legkésőbb 2017. október 20-ig várjuk szkennelve a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. email címre. Csak az így elküldött jelentkezéseket tudjuk elfogadni.

A jelentkezési lapot ide kattintva töltheti le.


Kontakt: Matiszkó Kitti, This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , 06-1-430-4570

A konferencia programját folyamatosan frissítjük, a programváltozás jogát fenntartjuk. A rendezvényre való regisztráció a részvételi díj elfogadásának és megrendelésnek minősül, a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után. A részvételi díjról számlát postázunk ki a megadott címre, 8 napos fizetési határidővel. Az étel és ital közvetített szolgáltatás. A rendezvény teljes időtartama alatt kép- és videófelvételek készülnek. 

Támogatók
Abatox
Finlandia
Jack Daniel's
Mag IT Solutions
Nespresso
Sirha Budapest
Villányi Pálinka
hirdetés
hirdetés
hirdetés