hirdetés
hirdetés

Gastro Design 2015

Szeptember 22-én kiderül melyek Magyarország legszebb vendéglátóhelyei! Versenyünk célja, hogy díjazza az egyedi belsőépítészeti dizájnt, kreatív vendéglátóipari kommunikációt és márkamegjelenést.

Időpont: 2015 szeptember 22. 19.00

Helyszín: EXTRA Budapest (1072 Bp. Klauzál u. 15.) 

A díjátadón való részvétel ingyenes!

 

 

Időpont:
2015. szeptember. 22. 19:00

 

 Szeptember 22-én kiderül melyek Magyarország legszebb vendéglátóhelyei! Versenyünk célja, hogy díjazza az egyedi belsőépítészeti dizájnt, kreatív vendéglátóipari kommunikációt és márkamegjelenést. 

Időpont: 2015 szeptember 22. 19.00 

Helyszín: EXTRA Budapest (1072 Bp. Klauzál u. 15.)  

A díjátadón való részvétel ingyenes!  

További információ: 

Kassai Dávid, projekt menedzser

e: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ,

t: + 36 1 430 4591 

 

 

A zsűri tagjai:

 

  •  Bakody Katalin, JAB Csoport, igazgató
  •  Benesch Ferenc, Ogilvy/Geometry Global, kreatívigazgató
  •  Csapody Balázs, Kistücsök Étterem 
  •  Kovács László, Magyar Vendéglátók Ipartestülete, elnök
  •  Krémer Julianna, Professional Publishing Hungary, művészeti vezető
  •  Mesterházy Dorka, Mazel Tov 
  •  Meződi Alice, Remíz Étterem, tulajdonos
  •  Papp Regina, We Love Budapest, főszerkesztő
  •  Segal Viktor, gasztronómiai tanácsadó
  •  Szántó Zoltán, Turizmus Trend, főszerkesztő
  •  Vágó Ágnes, Vendég és Hotel, felelős szerkesztő

  

Az elbírálás főbb szempontjai:

  •  A pályázott munka eredetisége, kreativitása
  •  A pályázott munka érthetősége, átláthatósága
  •  A kivitelezés minősége, a pályázott munka esztétikai és funkcionális minőségének összhangja
  •  Az étlap- és itallapdesign kategóriában a pályázott munka regionalitása, helyi jellemzőinek, gasztronómiájának előtérbe helyezése
  •  Az étlap- és itallapdesign kategóriában a benyújtott munka belső tartalma (a konyha specialitásainak bemutatása; különleges fogások, napi ajánlatok, vegetáriánus ajánlatok, gyerekmenük), annak megfelelő kivitelezése (olvashatóság, érthetőség, képek, szöveg)

 

A Gastro Design 2015 szakmai zsűrije a hat fő kategória díjain kívül átadhat egy vagy akár több különdíjat is (az Év felfedezettje, az Év vendéglátóhelye vagy akár az Év tradicionális vendéglátóhelye, stb.).  

 

Kategóriák:

 

1. Étlap- és itallapdesign
A kategóriában a vendéglátóhelyeken használt menük vizuális kialakítását díjazzuk, funkció és vizuális megvalósítás egységét keressük.

– vendéglátóegységek 40 fő alatt
– vendéglátóegységek 40 fő felett


2. Weboldal és mobiloldal design és felhasználhatóság
A kategóriában a vendéglátóhelyek online megjelenését díjazzuk. A dizájn és funkcionalitás egységét és harmóniáját keressük.

– vendéglátóegységek 40 fő alatt
– vendéglátóegységek 40 fő felett


3. Logó és grafikus arculat
A kategóriában a vendéglátóhelyek vizuális megjelenését díjazzuk, a cél a funkció és a megfelelő forma összhangjának megtalálása.

– vendéglátóegységek 40 fő alatt
– vendéglátóegységek 40 fő felett


4. Vendéglátóipari kiegészítők
Márkázott tányér- vagy poháralátét, edény, evőeszköz, szalvéta, gyufa, személyzeti egyenruha stb. A kategóriában a márkainformációkat hordozó kiegészítő elemeket díjazzuk, vizuális szempontból.

– vendéglátóegységek 40 fő alatt
– vendéglátóegységek 40 fő felett


5. Vendéglátóipari berendezés és belsőépítészet - zárt tér
A kategóriában a térkialakítást, a funkció és esztétikum, megvilágítás stb. egységét díjazzuk.

– vendéglátóegységek 40 fő alatt
– vendéglátóegységek 40 fő felett


6. Vendéglátóipari berendezés és belsőépítészet - nyitott tér
A kategóriában a térkialakítást, a funkció és esztétikum egységét díjazzuk.

– vendéglátóegységek 40 fő alatt
– vendéglátóegységek 40 fő felett

A verseny szponzora:
hirdetés
hirdetés
hirdetés