hirdetés
hirdetés

Gondoskodj okosan! - Reziliencia tippek

2 x 1,5 órás tréningünket HR-szakembereknek, vezetőknek ajánljuk, akiknek feladata, hogy önmagukat is eddzék a változásokra, és tovább is tudják adni ezt a tudást. 
Oktató: Cser Alexandra, trainer partner. Időpont: október 2. péntek délután

Időpont:
2020. október. 02. 12:30

Váratlan eseményekből kijutott az utóbbi időben mindenkinek, és lehet, még nincs vége a sornak. 2020-ban a kulcsszó a reziliencia, az a lelki ellenálló képesség, melynek segítségével könnyen fel tudunk állni a nehéz helyzetekből is, és észre tudjuk venni a kiutat. 2 x 1,5 órás tréningünket HR-szakembereknek, vezetőknek ajánljuk, akiknek feladata, hogy önmagukat is eddzék a változásokra, és tovább is tudják adni ezt a tudást.

Program:  

A 2 x 1,5 órás tréning elemei a következők: 
 

 interaktív tapasztalatmegosztás
 elméleti háttér
 gyakorlati tippek átadása
 páros munka, gyakorlás

Amit ígérünk:

Aki részt vesz a tréningünkön, megérti, hogy miben különbözik egy reziliens és egy átlagos változásra adott reakció. Mi kell ahhoz, hogy ő maga is reziliens működésmódra váltson át. Mit lehet kezdeni a negatív érzelmekkel, hiedelmekkel, amiknek igenis helyük van az életünkben, csak tudjuk kontrollálni őket. Végeredményképp, a pozitív pszichológia tudományos kutatásainak eredményei alapján kapnak a résztvevők gyakorlati tanácsokat arra vonatkozóan, hogy hogyan igyekezzenek átalakítani a hozzáállásukat, és előnnyé kovácsolni a hátrányokat, átadva ezt a skillt a csapat többi tagjának is.

Oktató: Cser Alexandra, trainer partner
Időpont: Október 2. péntek délután
1. blokk: 12:30-14:00
2. blokk: 14:30-16:00

Helyszín: élő, interaktív webinárium (cisco webex felületen)
Részvételi díj: 14 900 Ft + áfa / fő

Regisztráció: A jegyvásárlásért kattints a 'Jelentkezem' gombra, vagy az esemény tetején található jegyvásárlási gombra. A jegyvásárlás regisztrációhoz kötött.

Jelentkezem!

Fontos! A jelentkezésnél a 'megjegyzés' fülbe mindenképp tüntesd fel a regisztrálni kívánt felek e-mail címeit, mivel a konferencia elérése e-mail címhez kötött. A regisztráció online, bankkártyás fizetéssel vagy átutalással történik, melyről a megrendelő számlát kap a megadott e-mail címre. A befizetett regisztrációs díj alapján a résztvevőt szintén e-mailen értesítjük a belépéssel kapcsolatos információkról és a konferencia eléréséről, legkésőbb a rendezvényt megelőző napon.

Kapcsolat: Szebek Rita, event manager, This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

A jelentkezési lap (szerződés) aláírásával Megrendelő hozzájárul képviselői és kapcsolattartói személyes adatainak kezeléséhez a szerződés teljesítése és üzleti kapcsolattartás céljából. Hozzájárul továbbá, hogy számára a Vállalkozó hírleveleket küldjön. Megrendelő kijelenti, hogy Vállalkozó adatkezelési tájékoztatóját megismerte és kifejezetten elfogadja. (https://pphmedia.hu/adatkezeles)

A rendezvényre való regisztráció a részvételi díj elfogadásának és megrendelésnek minősül, a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után. A részvételi díjról számlát küldünk a megadott email címre, 8 napos fizetési határidővel.

Kontakt:
Szebek Rita
event manager
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Időpont: 2020. 10. 02. 
1. szekció: 12.30-14.00
2. szekció: 14.30-16.00

Formátum: élő, interaktív webinárium (cisco webex felületen)

Részvételi díj:
Teljes árú jegy: 14 900 Ft + áfa / fő

A jelentkezéssel Megrendelő hozzájárul képviselői és kapcsolattartói személyes adatainak kezeléséhez a szerződés teljesítése és üzleti kapcsolattartás céljából. Hozzájárul továbbá, hogy számára a Vállalkozó hírleveleket küldjön. Megrendelő kijelenti, hogy Vállalkozó adatkezelési tájékoztatóját megismerte és kifejezetten elfogadja. (https://pphmedia.hu/adatkezeles)

A rendezvényre való regisztráció a részvételi díj elfogadásának és megrendelésnek minősül, a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után. A részvételi díjról számlát küldünk a megadott email címre, 8 napos fizetési határidővel.

hirdetés
hirdetés
hirdetés