hirdetés
hirdetés

Turizmus & Vendég Horeca Meetup

Szakmai információk, új alapanyagok, ételfotózás a szükséges terítékdizájnnal, egy különleges koncepciójú gasztroközpont, kerekasztal sokakat érintő témáról, csúcsgasztronómia Michelin-csillagokkal. 

A rendezvény betelt!

Időpont:
2018. november. 12. 09:30
Helyszín:
Gerbeaud-ház (1051 Budapest, Vörösmarty tér 7-8.)

A rendezvény betelt!

Szakmai információk, új alapanyagok, ételfotózás a szükséges terítékdizájnnal, egy különleges koncepciójú gasztroközpont, kerekasztal sokakat érintő témáról, csúcsgasztronómia Michelin-csillagokkal. Mindez egy időben, egy helyen: HoReCa Meetup találkozónk alkalmával egyetlen délelőtt alatt biztosítjuk mindezt.

Ezt követően ebédidőben elegáns fogadás közben tekinthetnek be vendégeink szakmai vezetéssel az Onyx konyhájára és vendégterébe, sőt, a goodbye csomagban is Onyx-meglepetés rejtőzik.
Ismét várjuk szakmai partnereinket, ezúttal a Gerbeaud Átrium-termébe invitáljuk hazai szállodás, éttermes vendégeinket, hogy topkörnyezetben szerezzenek olyan információkat, építsenek új kapcsolatokat, amelyek elősegítik a sikeres üzletmenetet, üzemeltetést, miközben high-end gasztronómiát kóstolhatnak, és közben találkozhatnak közvetlenül HoReCa-beszállítókkal is.

Program:  
9.30-10.00  Regisztráció

10.00-12.00  Szakmai előadások:

h Onyx Étterem: itiner 1 és a 2 Michelin-csillaghoz
    előadó: Niszkács Anna, társügyvezető, Gerbeaud Gasztronómiai Kft.

h Foodstyling és ételfotózás
    előadó: Pintér Árpád, ételfotós

h Gasztroudvar – Az Év GastroDesign fődíjas tervének bemutatása
    előadó: Singer Ádám, belsőépítész, SingerDesign Stúdió

   
h Kerekasztal-beszélgetés: Mit várhatunk a netes szálláskeresőktől és a kuponos oldalaktól?
Résztvevők:

  h 
Lehmayer Zsolt, Utazzitthon.hu, ügyvezető

  h Pál Balázs, Feldobox, ügyvezető
  h Takács Norbert, Bónusz Brigád, szolgáltatás és utazás értékesítési vezető 

Ezt követően lehetőség nyílik az Onyx Étterem bejárására, megtekintésére, amelyet Varró Zoltán, a VarroDesign dizájnere, belsőépítésze, egyben az Onyx Étterem tervezője mutat be.

A szakmai programot elegáns fogadás zárja topcateringgel. 

 

Kapcsolat: Hasznos Nelly, This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , 06 1 430 4527

 

A jelentkezési lap (szerződés) aláírásával Megrendelő hozzájárul képviselői és kapcsolattartói személyes adatainak kezeléséhez a szerződés teljesítése és üzleti kapcsolattartás céljából. Hozzájárul továbbá hogy számára a Vállalkozó hírleveleket küldjön. Megrendelő kijelenti, hogy Vállalkozó adatkezelési tájékoztatóját megismerte és kifejezetten elfogadja. (https://pphmedia.hu/adatkezeles) Az étel és ital közvetített szolgáltatás. A rendezvény teljes időtartama alatt kép- és videófelvételek készülhetnek. 

Támogatóink:
Golden Granet
Nestlé Professional
JAB ANSTOETZ
MAISTRO
MATUSZ-VAD Zrt.
Partnerünk:
Gerbeaud Ház
hirdetés
hirdetés
hirdetés