hirdetés
hirdetés

Terítéken Budapest Turizmusa - a szakma kérdéseiről Faix Csabával

Szakmai beszélgetés, amelyen az Önök által beküldött kérdéseket tesszük fel Faix Csabának, a Budapest Brand Nonprofit Zrt. vezérigazgatójának. A részvétel díjmentes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

Időpont:
2020. november. 24. 13:30

 

Kérdezzen Faix Csabától és kapjon választ élőben, online eseményünkön!

Egyértelmű, hogy a hazai turisztikai iparágon belül a főváros turizmusa a covid legnagyobb vesztese. Szállodák, éttermek, egyéb vendéglátóegységek, utazási irodák, idegenvezetők, hajós társaságok, ajándékboltosok – és sorolhatnánk tovább, ki mindenki érintett. Akik a tartalékaikat lassan felélték, fogalmuk sincs, hogyan tovább. Bár az igazi megoldást jelentő vakcinával nem rendelkezünk, azonban a fővárosért felelős szakember első szóra elvállalta, hogy válaszol mindazon kérdésre, amelyet a szakma feltesz. Az Önök által beküldött kérdéseket fogjuk feltenni Faix Csabának, a Budapest Brand Nonprofit Zrt. vezérigazgatójának, aki online eseményünkön élőben válaszol. 

Jelentkezzen díjmentesen űrlapunkon, néhány pillanat alatt a gombra kattintva! 

jelentkezem

 

Kontakt:
Krémer Sára
head of event
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 
Formátum: élő, interaktív webinárium (cisco webex felületen) 

A jelentkezéssel Megrendelő hozzájárul képviselői és kapcsolattartói személyes adatainak kezeléséhez a szerződés teljesítése és üzleti kapcsolattartás céljából. Hozzájárul továbbá, hogy számára a Vállalkozó hírleveleket küldjön. Megrendelő kijelenti, hogy Vállalkozó adatkezelési tájékoztatóját megismerte és kifejezetten elfogadja. (https://pphmedia.hu/adatkezeles

BudapestBrand
DZT
hirdetés
hirdetés
hirdetés