hirdetés
hirdetés

Vezetés és pszichológia online szakmai randi - Bemutatkoznak a szolgáltatók

A HR és a vezetés szerves része, hogy értsük a munkavállalóban végbemenő folyamatokat. Webináriumunkon azok a szolgáltatók mutatják be gyakorlati megoldásaikat, akik egy szervezet emberi működésével kapcsolatos kérdésekre adnak válaszokat. HR-eseknek ingyenes!

Időpont:
2020. december. 03. 09:00

A HR és a vezetés szerves része, hogy értsük a munkavállalóban végbemenő folyamatokat. Webináriumunkon azok a szolgáltatók mutatják be gyakorlati megoldásaikat, akik egy szervezet emberi működésével kapcsolatos kérdésekre adnak válaszokat.
HR-eseknek ingyenes!

Program:

Bejelentkezés a webex felületre: 8.50 - 9.00
Előadások: 9.00 - 10.30 

 Kifőztük – A kiváló vezető hozzávalói
Létezik-e egyetlen jó “vezetői profil”? Mik ennek a profilnak a hozzávalói? Szükség van-e a vezetői profil újragondolására / fűszerezésére a jelenlegi világban?
E
zekre a kérdésekre keresi a választ Füzér Gábor, néhány gyakorlati főzőlecke segítségével.
Előadó: Füzér Gábor, ügyvezető, Assessment Systems Hungary 

 Teljesítményértékelés, mint vezetői eszköz
A célözpontú vezetés hatékony eszközét mutatja be előadásában Hári Péter munka-és szervezet szakpszichológus. A teljesítményértékelési rendszerek a munkavállalók értékelésén túl számos, sokszor kihagyott lehetőséget tartogatnak: hogyan használhatjuk ezt a vállalati folyamatot különböző célok szerint, akár a munkavállalói motiváció fenntartására, az elkötelezettség növelésére, munkavállalói felhatalmazásra vagy éppen ellenőrzésre?
Előadó: Hári Péter, CEO, CX-Ray  

 Egy döntés vagy fontos, vagy könnyű
A kontextuális viselkedéstudományok szerepe a vezetői teljesítményszorongás és kiégés kezelésében
A pszichológiai rugalmasság egy olyan állapot, amiben képesek vagyunk tudatosan megfigyelni a saját belső gondolataink, érzéseink, érzeteink, késztetéseink, és ezekkel összhangban, vagy éppen ezekkel ellentétesen azt tudjuk tenni, ami számunkra értékes. Az elmúlt 20 évben rengeteg kutatás bizonyította, hogy a pszichológiai rugalmasság fejleszthető és nagyon hatékonyan segíti az új helyzetekhez való alkalmazkodás képességét, valamint jelentősen csökkentheti krónikus szorongás és a kiégés kockázatát.
Előadó: Dr. Márky Ádám, a Longevity Project alapítója és orvosigazgatója 

 A hatékony vezetői csapat
Milyen jellemzői vannak a vezetők közötti együttműködésnek, a vezetői ökoszisztémának?
Hol rejtőznek kihívások a horizontális pozícióalkotásban?
Miként fejleszthető a vezetők közötti kohézió?
Előadók: Dr. Németh Tamás szervezetfejlesztési mentor, eventcsoport
Eckert Bálint szervezetfejlesztő, eventcsoport 

  Miért nem működik a csapatom? Miért terjed a láthatatlan demotiváció a cégnél? 
Motivációtérképezési projektjeink láthatóvá teszik ezeket a folyamatokat. Rávilágítanak a vezető fejlesztés és a belső motivátorok kapcsolatának rendszerére.
Előadó: Czagler Zsuzsa, Motivációtérképezési szakértő és akkreditáló tréner, VIP Coaching Center Kft. 

 Tudatos cégfejlesztés vagy folyamatos tűzoltás?
Hogyan lehet hatékonyan együttműködni egy szervezetfejlesztő céggel? Mi a vezetés és a HR szerepe a projektek sikerességében?
Előadók: Bostayné Papp Éva, ügyvezető, Labours Hungary Kft.
Bostay Lili, szervezetfejlesztési koordinátor, Labours Hungary Kft. 

Regisztráció az alábbi képre kattintva:

Jelentkezem! 

A konferencia a jelenlegi vírushelyzethez és a résztvevői visszajelzésekhez igazodva online kerül megrendezésre. Kérjük, azt az email címet megadni a regisztrációban, amelyen keresztül csatlakozni kívánsz a programhoz. Az online eseményhez tartozó linket és egyéb technikai információkat a regisztráltak legkésőbb december 2-án fogják megkapni.

Kontakt:
Szebek Rita, event manager, This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Szponzoráció: Galambos Zsófia, This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

A jelentkezéssel Megrendelő hozzájárul képviselői és kapcsolattartói személyes adatainak kezeléséhez a szerződés teljesítése és üzleti kapcsolattartás céljából. Hozzájárul továbbá, hogy számára a Vállalkozó hírleveleket küldjön. Megrendelő kijelenti, hogy Vállalkozó adatkezelési tájékoztatóját megismerte és kifejezetten elfogadja. (https://pphmedia.hu/adatkezeles)

Kontakt:
Szebek Rita
event manager
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 
Formátum: élő, interaktív webinárium (cisco webex felületen) 

A jelentkezéssel Megrendelő hozzájárul képviselői és kapcsolattartói személyes adatainak kezeléséhez a szerződés teljesítése és üzleti kapcsolattartás céljából. Hozzájárul továbbá, hogy számára a Vállalkozó hírleveleket küldjön. Megrendelő kijelenti, hogy Vállalkozó adatkezelési tájékoztatóját megismerte és kifejezetten elfogadja. (https://pphmedia.hu/adatkezeles

Támogatóink:
Assesments System
CX-Ray
Labours
Longevity Project
teamwork2021
VIP coaching center
hirdetés
hirdetés
hirdetés