hirdetés

TableFree Restaurant Days

Kíváncsi étterem-látogatók és turisták kedvezményes áron fedezhetnek fel kitűnő éttermeket.

hirdetés

Azok az ínyencek, akik szívesen fedeznek fel új éttermeket Budapesten, október 31. és november 6. között megragadhatják a TableFree Restaurant Days által kínált lehetőséget. Budapest legjobb éttermei közül több mint 40 vesz részt az akcióban, melynek keretében különleges háromfogásos menüt ajánlanak kizárólag a TableFree felhasználói számára.

A TableFree étterem-foglalási portál lehetőséget nyújt a látogatók számára, hogy megismerjenek néhányat a legjobb budapesti éttermek közül és asztalt is foglaljanak. Ez a kezdeményezés a nyáron indult és rövid idő alatt népszerű lett a turisták és a helybeli vendégek körében egyaránt. A TableFree szolgáltatás alkalmat biztosít az éttermek számára, hogy három nyelven (magyar, angol és német) bemutatkozhassanak, és lehetővé teszi látogatóknak, hogy a rendszerben talált éttermekben asztalt foglaljanak. A TableFree használata a látogatók számára ingyenes, honlapján és Facebook oldalán különleges ajánlatokat és bónuszokat is kínál.

A TableFree Restaurant Days akció egy példa a számos lehetőségre, amelyek csak a TableFree felhasználók számára érhetők el. A TableFree honlapján megtekinthetők TableFree Restaurant Days alkalmából kínált menük. Annak érdekében, hogy a vendégek kihasználhassák a különleges ajánlatot, a TableFree honlapon keresztül kell asztalt foglalniuk. A menük ára 3.000 vagy 5.000 Ft.

A TableFree Restaurant Days rendezvényen részt vevő éttermek között megtaláljuk a város legismertebb éttermeit, valamint számos feltörekvő helyet. Megkóstolhatjuk a hagyományos magyar, a nemzetközi fúziós, a kínai, a kontinentális, az indiai, az olasz, a japán és más konyhák remekeit. A TableFree Restaurant Days-en részt vevő éttermek közül sok láthatóan megragadja az alkalmat, hogy kreatív és minőségi menüvel nyűgözze le vendégeit. Egyesek a szokásosnál kedvezőbb áron kínálják ételeiket, míg mások kifejezetten erre az eseményre kreált fogásokat ajánlanak.

A TableFree.hu online étteremportál lehetővé teszi, hogy a látogatók érdekes éttermeket találjanak Budapesten és néhány kattintással asztalt foglaljanak. A portálon több mint 130 étterem található, köztük a legjobb nevek a városban, mint a Gundel, a Costes és a Nobu Budapest. A város egész területét felöleli, minden árkategóriában és irányzatban ajánl éttermeket. A látogatók a hely, az árkategória és a konyha típusa, valamint ezek bármely kombinációja szerint kereshetnek éttermet. Az éttermek bemutatása alapján a vendégek könnyen megállapíthatják, hogy egy étterem megfelel-e igényeiknek. A leírásokban található ikonok és képek mindent jeleznek a gyerek-barát étteremtől kezdve az élő zenén keresztül az étkezési utalványok elfogadásáig..

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Ön szerint az éttermesek/szállodások felkészültek a GDPR-ra?

Kiadónk társoldalai