hirdetés

Bemutatjuk a Hotel Nemzeti igazgatóját

Több éves angliai munkavégzés után kapott kinevezést a most újra megnyitott Hotel Nemzeti élére Vaszily Edit. 

hirdetés

Vaszily Edit tanulmányait a Budapesti Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Főiskola idegenforgalom és szálloda szakán végezte.

Szakmai karriert futott be az Accor csoportnál, pályáját 2000-ben kezdte, ez idő alatt dolgozott a cég különböző magyarországi és külföldi szállodáiban. Pályafutását a Novotel Budapest Congress szálloda Corporate Sales Coordinatoraként kezdte, majd PR Manager-i kinevezést kapott ugyanott. 2003-tól a Mercure Budapest Korona szálloda Sales & Marketing Manager-e lett. 2005-2006-ban részt vett a cég egy éves Manager képző Tréningjén.

2007 nyarától az Egyesült Királyságban folytatta karrierjét az Ibis London Luton Airport szálloda igazgatóhelyetteseként, majd 2008-ban az Ibis London Docklands szálloda igazgatójává nevezték ki. Ezt követően, 2010-től az Ibis London Wembley szállodát igazgatta.

2012 nyarán hazatérve Magyarországra a Hotel Nemzeti Budapest igazgatójává nevezték ki, mikortól is részt vett a Hotel Nemzeti Budapest nyitásában. Külföldi tartózkodása alatt sikeresen elvégezte az Accor UK Management Development Programot.

Angolul és németül beszél. Érdeklődik a művészetek és a kultúra iránt. Szabadidejét szívesen tölti utazással.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Az energiaárak és az alapanyagok beszerzési költségei ugrásszerűen megnőttek, és még nem tudni, hol a vége. Ön tett-e valamit annak érdekében, hogy ellensúlyozza valahogy a brutál módon megnövekedett kiadásait?

Partnerünk