hirdetés

Heston Blumenthal az évtized séfje

Egyebek mellett Jamie Olivert, Gordon Ramsayt, Nigella Lawsont előzte be Heston Blumenthal az Observer Food Monthly gasztronómiai szaklap által meghirdetett "Az Évtized Szakácsa" versenyen - adta hírül a Táfelspicc blog.

hirdetés

Az eseményt a magazin tíz egyedi címlappal ünnepelte, a címlapokon a döntőbe jutott legjobb tíz séf portréjával.

A döntőbe jutottak között csupa szupersztárt találunk: Gordon Ramsay, Nigella Lawson, Ferran Adriá, Jamie Oliver, Alain Ducasse, David Chang, Fergus Henderson, Joan Roca, Rene Redzepi között kellett Blumenthalnak helytállnia. Az esemény kapcsán a Guardian minden séffel videót készített, amelyben Blumenthal arról beszél, micsoda nehézségekkel kellett megküzdenie a Fat Duck indulásakor. Milyen volt, amikor először bemutatta a főzésről és gasztronómiáról alkotott, akkor teljesen forradalminak számító felfogását, valamint, hogy hiába van most a Fat Duck a csúcson, még mindig úgy érzi, hogy csak a felszínét kapargatja ennek az egésznek - idézi a Táfelspicc.

(forrás: Origo/Táfelspicc)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Tervez-e valamilyen változtatást a továbbiakban, miután bejelentették, hogy márciustól elkezdik kiküldeni a koronavírus elleni védettségről szóló igazolást?

Kiadónk társoldalai