hirdetés

Így nézheti meg a Bocuse d'Or magyar döntőjét

Íme a Sirha Budapesttel és a rangos szakácsversennyel kapcsolatos legfontosabb információk.

hirdetés

Fontos, hogy a legutóbbi eseménytől eltérően a kiállításra történő belépés 2018-ban az F pavilonon keresztül történik, melyet a III. kaputól lehet megközelíteni, mind a szakmai látogatók, mind a sajtó és érdeklődők számára.

Szakmai látogatók:

A kiállítást a szakmai közönség regisztrációval díjmentesen látogathatja. Regisztrációra a Sirha Budapest honlapján nyílik lehetőség http://sirha-budapest.com/reglbhu a kiállítást megelőző nap éjfélig. Utána már csak a vásárolt belépő lesz elérhető, melynek ára 5.000 forint. A regisztráció a SIRHA kiállítás minden programjának meglátogatására jogosít, a kiállítás mindhárom napján, napi egyszeri belépéssel.

Sajtó:

A sajtó munkatársai szintén regisztrációval léphetnek be a kiállítás területére. A sajtóregisztráció a kiállítás ideje alatt az F pavilonban felállított Sajtóközpontban zajlik, a belépéshez sajtóigazolványra vagy szerkesztőségi megbízólevélre van szükség.

Érdeklődők, szurkolók:

A nagyközönség belépőjegy vásárlása esetén látogathat ki a Sirha Budapestre, melyet előzetesen a szakkiállítás honlapján, illetve a rendezvény ideje alatt a helyszínen tudnak megvásárolni. A belépőjegy ára 5.000 forint. Az Bocuse d' Or szakácsverseny hazai döntőjének első versenyzője február 8-án reggel 9-kor kezd. A tálalások délután 2-kor kezdődnek, és 3:25-ig tartanak. Az ünnepélyes eredményhirdetés délután 5-kor lesz.

(forrás: Vendég & Hotel)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Ön szerint az éttermesek/szállodások felkészültek a GDPR-ra?

Kiadónk társoldalai