Indul a tizedik Országos Étterem Hét

Idén márciusban már a tizedik Étterem Hetet rendezik meg március 21. és 27. között. A rendezvényre március 2-tól lehet asztalt foglalniuk az érdeklődőknek a www.etteremhet.hu weboldalon. A X. Étterem Hét programjához minden eddiginél több vendéglátóhely csatlakozott, köztük több Michelin ajánlással rendelkező étterem is. A szervezők és a résztvevő vendéglátók a bevétel egy részét hátrányos helyzetű gyermekek étkeztetésének támogatására ajánlják fel.

Mit remélt Magyarország az EU-tagságtól és mi lett mindebből 20 év alatt?
Devizahitelezés, euróbevezetés, uniós pénzek, kilátások - online Klasszis Klubtalálkozó élőben Medgyessy Péterrel!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is Magyarország korábbi miniszterelnökétől!

2024. április 22. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Nem kell egy évet várni a következő Étterem Hétre, hiszen alig fejeződött be az őszi, máris kezdődik a tavaszi rendezvény. Ami nem változik, hogy a 2016 tavaszi Étterem Héten is egyedi – 3,300.− forinttól kezdődő − áron kínálják a háromfogásos menüsorokat a résztvevő közép- és felső kategóriás éttermek országszerte. Ismét jelen lesznek az ún. Prémium menük, melyeknek ára: 4,900.− forint lesz, és a menüár a szervízdíjat is tartalmazza. Ezúttal néhány vendéglátóhelyen speciális „borsort” is ajánl Kovács Antal, háromszoros magyar sommelier bajnok. Kuriózum, hogy idén a résztvevő éttermek között szerepel Budapest első Michelin-csillagos éttermének, a Costes-nek az új étterme is.

A rendezvény népszerűségét jelzi, hogy az elmúlt években megsokszorozódott az érdeklődők száma: az őszi Étterem Héten több mint 24.000 látogató választott a magas szintű kínálatból (2011-ben még csak 4.427 volt a vendégek száma).

Asztalt foglalni már március 2-tól lehet a www.etteremhet.hu weboldalon.

Forrás: Vendég & Hotel Online


Ezt a várost is meghódította a gyorsétteremlánc

Ezt a várost is meghódította a gyorsétteremlánc  

Második éttermét nyitja a BURGER KING Zalában.
Dobja a mobilját a dobozba, és figyeljen szeretteire egy jó ebéd vagy vacsora közben!

Dobja a mobilját a dobozba, és figyeljen szeretteire egy jó ebéd vagy vacsora közben! 

Pihennek a mobilok, szárnyra kapnak a családi kapcsolatok - üzeni a VakVarjú éttermek stábja a Mobil Off Élmény On hét alkalmával.
Jöhet három izgalmas mocktail recept?

Jöhet három izgalmas mocktail recept? 

Hol vannak már azok az idők, amikor, ha nem akartunk alkoholt inni, akkor csak a víz vagy az üdítő marad?
Hol isznak a legtöbb alkoholt Európában?

Hol isznak a legtöbb alkoholt Európában? 

Van tippje? Most egy friss felmérés adatai alapján eláruljuk a helyes megfejtést. És annyit segítünk, hogy közreadunk egy fotót az első helyen végzett ország fővárosáról.
A Wolt elindítja saját hirdetési szolgáltatását

A Wolt elindítja saját hirdetési szolgáltatását 

A vállalat bejelentette hogy elindítja a Wolt Ads-et annak érdekében, hogy partnerei növekedését és láthatóságát felgyorsítsa.
Rekordszámú nevezés a nemzetközi pálinkaversenyen

Rekordszámú nevezés a nemzetközi pálinkaversenyen 

Érkezett párlat Romániából, Szlovákiából, Szerbiából és Horvátországból is.
Munkatársakat keres a Mere, az orosz diszkont cég

Munkatársakat keres a Mere, az orosz diszkont cég 

A két hónapja feladott hirdetésben a Mere beszerzési menedzser pozícióra keres munkatársakat.
Új kávépörkölő csúcstechnológiával - Budaörsön

Új kávépörkölő csúcstechnológiával - Budaörsön 

Április 11-én nyitotta meg kávépörkölő üzemét és oktatóstúdióját Budaörsön a teljes egészében hazai tulajdonú Roastar Zrt.
A Beatles grafikusa tervezett sörösdobozokat a híres sörmárkának

A Beatles grafikusa tervezett sörösdobozokat a híres sörmárkának 

A limitált kiadású dobozok Nagy-Britanniában már megvásárolhatók.
Hagyományos eljárással készült egyedi tételek a METRO Év Borai

Hagyományos eljárással készült egyedi tételek a METRO Év Borai 

A két borválogatás ezúttal az olasz Veneto, illetve a magyar Villány lankáin termett szőlőkből készült.

Interjú

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni”

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni” 

A helyszín a Hardangervidda Nemzeti Park, ahol annak idején Amundsen készült fel az Antarktisz-expedícióra.
Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban

Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban 

A vendéglátóipar fenntarthatósági fordulata elkerülhetetlen az ökológiai lábnyomunk csökkentéséért - de vajon hatékonyan cselekedhet-e a fenntarthatóságért egy olyan vendéglátóhely, amelynek saját jövője sincs biztosítva?
Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk

Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk 

Lendvai Levente az Arany Kaviárból érkezett a MOL torony tetején található VIRTU étterem konyhafőnöki pozíciójába.