hirdetés

Kettévált a Coninvest

A budaörsi illetőségű Coninvest Kft. két tulajdonosa és ügyvezetője, Kertész Mirjam és Neményi András húsz együtt töltött üzleti év után külön utakon folytatja munkáját.

hirdetés

Kertész Mirjam a következő tájékoztatást adta: "A Társaság kisebbségi tulajdonosa, Neményi András, tudtom és beleegyezésem nélkül a Coninvest Kft. tevékenységével konkuráló cégeket alapított MFN Pro Consulting Kft. illetve A. MeCoD Zrt. néven, megsértve ezzel a munkaszerződésének konkurencia tilalomra vonatkozó részét illetve a Polgári Törvénykönyv vezető tisztségviselőkre vonatkozó szabályait; Neményi András tudtom és beleegyezésem nélkül átjátssza a Coninvest Kft. megrendeléseit saját cégei és harmadik személyek részére, súlyosan sértve ezzel a Coninvest Kft. érdekeit, aminek egyébként tagja és ügyvezetője is."

Neményi András pedig ezzel kapcsolatban elmondta, személyes és anyagi okok játszottak közre üzleti válásuknak. Ráadásul, fejtette ki a beszállító szakember, két nagyértékű új megrendelést is otthagyott korábbi partnerénél, hogy megszépítse válásukat. A cégnél hárman álltak fel vele, és Neményi megítélése szerint korábbi ügyfélkörük nagyrésze őket követi majd.

(forrás: Vendég & Hotel)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Ön szerint szükséges az érdekképviseleteknek a mozgáskorlátozott turisták érdekeiért lobbizni?

Kiadónk társoldalai