hirdetés

Pecaversenyen csaptak össze a hírességek

Nem várt izgalmakat tartogatott a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) rendhagyó pecaversenye: az utolsó percben kifogott pontynak hála Rákóczi Feri, Besenyei Péter és Nagy Adri aratta le a babérokat. A másik csapatban Trokán Nóra, Cseh Laci és Mikó István állt a bot végére, hogy bizonyítsa horgásztehetségét. A sztárok a turista állami horgászjegyet népszerűsítették a jó hangulatú megmérettetésen.

hirdetés

Egyetlen ponty: ennyi is elég volt a Rákóczi Feri, Besenyei Péter és Nagy Adri alkotta triónak ahhoz, hogy diadalmaskodjanak a NÉBIH pecaversenyén, amelyen a hivatal munkatársai mellett a társhivatalok csapatai és hírességek együtt népszerűsítették a turista állami horgászjegyet. A másik sztárcsapatban friss EB-bajnokunk, Cseh Laci profi horgászfelszereléssel, Trokán Nóra többféle csalival, a Nagy Ho-ho-ho horgász egykori Főkukaca, Mikó István pedig hibátlan dobótechnikával próbált túljárni a halak eszén.

 Rákóczi Feri kitűnően szórakozott az örspusztai horgászcentrumban annak ellenére, hogy csapatának sokáig egyetlen hal sem akadt a horgára, de a nagy kapás után végül lelkesen közreműködött Besenyei Péter pontyának kifogásában. „Nagyon meg vagyok elégedve a csapatom teljesítményével. Meglepő, hogy egy pecaverseny lehet ennyire szórakoztató, és még meglepőbb, hogy víz közelben tudtuk legyőzni Cseh Lacit” – mondta a Morning Show műsorvezetője.

Úszó kiválóságunk az Európa bajnokság fáradalmait pihente ki a vízparton. Laci semmit nem bízott a véletlenre, egyszerre két bottal, magabiztosan szállt versenybe. „Nagyon közel áll hozzám a horgászat, ha időm engedi, hosszú órákat töltök a parton, ez az, ami igazán kikapcsol. Sajnos az utóbbi időben nem tudtam időt szánni erre a hobbimra, de most eszembe jutott, mennyire hiányzott a természet!”

Trokán Nóra nosztalgikus hangulatban szerelte fel pecabotját - gyermekkori emlékek elevenedtek fel benne. „Kiskoromban édesapámmal – aki még ma is nagy pecás – gyakran vettünk részt horgászversenyeken. Ahogy Mikó Istvánnal és Cseh Lacival ültem a parton, kicsit „visszarepültem” a balatoni nyarakhoz” – emlékezett vissza a színésznő.

A hírességek a pecaversennyel a NÉBIH turista állami horgászjegyét népszerűsítették. Ez lehetővé teszi, hogy otthoni önképzést követően, egy 20 kérdésből álló internetes teszt kitöltése után a horgászni vágyók turista állami horgászjegyet kaphassanak 90 napra. „A www.tuhir.nebih.gov.hu oldalon május óta 4200-an tettek sikeresen a vizsgát, és 3100-an már ki is váltották turista jegyüket, amelyet később a hatóság - amennyiben a turista állami horgászjegy érvényessége alatt sikeres állami horgászvizsgát tesznek - ingyen bevált horgászjegyre” – mondta el Zsigmond Richárd, a NÉBIH Földművelésügyi Igazgatóságának vezetője.

(forrás: Vendég & Hotel)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Az eddigi foglalási adatok alapján hogy látják az idei évet?

Kiadónk társoldalai