hirdetés

Új Horeca vezető a Rauch Hungária Kft. élén

2013 januárjától Haász Ákos tölti be a Rauch Hungária Kft. Horeca értékesítési vezető pozícióját.

hirdetés

A szakember közel 15 éves FMCG és több mint 10 éves vezetői tapasztalattal rendelkezik. 2006-tól a METRO Kereskedelmi Kft. Horeca vevőcsoport vezetői pozícióját töltötte be, korábban a Borsodi Sörgyár és a Carlsberg vállalatoknál értékesítési és marketing menedzserként dolgozott.

„A Rauch Hungária Kft. az osztrák családi vállalkozás magyarországi leányvállalataként jelentős szereplő a magyar Horeca piacon. Magyar gyümölcsből itthon készülnek egyes prémium termékei, amelyek ma sok helyen nélkülözhetetlenek a szállodai reggeliztetésnél vagy a bármixerek munkája során. Célom, hogy a Horeca vevők megbízható és szakértő partnereként növeljük értékesítési forgalmunkat” – mondta az új vezető.

Haász Ákos közgazdász oklevelét a Kereskedelmi és Vendéglátóipari Főiskolán (BGF) szerezte, majd egyetemi diplomáját a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetem (Corvinus) vállalatgazdálkodási szakán kapta kézhez.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Mit gondol, hogy lehetne Budapest turizmusát fellendíteni?

Partnerünk