Új marketing igazgató és MICE manager a Caramell Hotelben

2016. november 1-től Tama István, a Magyar Turisztikai Ügynökség korábbi Nyugat-dunántúli regionális marketing igazgatója és Barton Judit, a Danubius Health Spa Resort korábbi értékesítési menedzsere a kibővülő és minőséget váltó bükfürdői Caramell Premium Resort****superior-ban folytatja pályafutását. Tama István marketing igazgatóként, Barton Judit pedig MICE managerként erősíti Magyarország legújabb wellness-, konferencia- és élményközpontjának szakmai tevékenységét.

Mit remélt Magyarország az EU-tagságtól és mi lett mindebből 20 év alatt?
Devizahitelezés, euróbevezetés, uniós pénzek, kilátások - online Klasszis Klubtalálkozó élőben Medgyessy Péterrel!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is Magyarország korábbi miniszterelnökétől!

2024. április 22. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Tama István az elmúlt 15 évben a Magyar Turizmus Zrt. (Magyar Turisztikai Ügynökség) Nyugat-dunántúli regionális marketing igazgatójaként tevékenykedett. Korábban a soproni Pannonia Med Hotelben és Hotel Sziesztában dolgozott, valamint a kőszegi Hotel Írottkőt irányította. A szakember előző munkahelyén elsősorban a szezonhosszabbítás és a cseh küldőpiac növelése terén ért el sikereket, jelenlegi pozíciójában a jelentős fejlesztésen átesett Hotel Caramell Premium Resort****superior új szolgáltatásainak piaci bevezetése, értékesítésének támogatása lesz a feladata. E-mail elérhetősége: tama.istvan@caramell.hu

Barton Judit 2013-tól a bükfürdői Danubius Health Spa Resort, azt megelőzően hét évig a Radisson SAS Birdland Resort & Spa sales managereként tevékenykedett. Az újjászületett Caramell Premium Resort****superior Nyugat-Dunántúlon egyedülálló módon 700 fős befogadóképességű konferencia komplexummal rendelkezik, így igény szerint adhat otthont nagyszabású konferenciáknak, üzleti megbeszéléseknek, céges és családi rendezvényeknek, de akár önálló kiállítási helyszínként is működhet. Barton Judit feladata MICE managerként mindennek támogatása, koordinálása lesz. E-mail elérhetősége: barton.judit@caramell.hu

Forrás: Vendég & Hotel Online


Jöhetnek az ötletek, hogy mivel dobjuk fel Budapestet!

Jöhetnek az ötletek, hogy mivel dobjuk fel Budapestet! 

Jó hír a vállalkozó kedvű, városukat szerető budapestieknek: 2024-ben ismét lesz Budapest Tuning ötletpályázat!
Túrázni hívja a fiatalokat a Valmart és a Pick

Túrázni hívja a fiatalokat a Valmart és a Pick 

A PICK tavaszi kampánya arra buzdítja az embereket, hogy mozduljanak ki a négy fal közül
Alkoholtilalom és a bulihajók száműzése - a főváros rendezné a pesti rakpart gondjait

Alkoholtilalom és a bulihajók száműzése - a főváros rendezné a pesti rakpart gondjait 

A fővárosi önkormányzat kitiltaná a hajók nagy részét a pesti rakpartról.
Két napig hajnalig nyitva a Szentendrei Skanzen

Két napig hajnalig nyitva a Szentendrei Skanzen 

Új zenei és művészeti fesztivállal bővül a Szabadtéri Néprajzi Múzeum programkínálata.
Ismét találkozhatunk a Google Utcakép autóival

Ismét találkozhatunk a Google Utcakép autóival 

A Google Utcakép autói idén tavasszal újra visszatérnek a magyar utakra.
Különleges túraútvonalon láthatóak a Kékvándor fotográfiák

Különleges túraútvonalon láthatóak a Kékvándor fotográfiák 

Túraútvonal-szerű kiállításon tekinthetők meg Burger Barna az Országos Kéktúrán készült fotográfiái a Természettudományi Múzeumban
Sok munkavállaló ragaszkodik az otthoni munkavégzéshez

Sok munkavállaló ragaszkodik az otthoni munkavégzéshez 

A nagyobb rugalmasságra már a pandémia idején is volt igény.
Kertek a turizmusban,  turizmus a kertekben

Kertek a turizmusban, turizmus a kertekben 

Kétnapos, "Kertörökség a turizmusban" címmel konferencia vette kezdetét szerdán, a Petőfi Irodalmi Múzeumban.
Szezonnyitó kedvezmények várják hétvégén a bringásokat

Szezonnyitó kedvezmények várják hétvégén a bringásokat 

Több mint 80 kerékpárosbarát szolgáltató készül akcióval hétvégén a Föld napjára. 
Az Év Tájházvezetője díj Újbarokra került

Az Év Tájházvezetője díj Újbarokra került 

Az Év Tájházvezetője elismerést és a Tájházak és Szabadtéri Múzeumok Szövetsége életműdíjat adták át Szentendrén, a Skanzenben.

Interjú

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni”

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni” 

A helyszín a Hardangervidda Nemzeti Park, ahol annak idején Amundsen készült fel az Antarktisz-expedícióra.
Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban

Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban 

A vendéglátóipar fenntarthatósági fordulata elkerülhetetlen az ökológiai lábnyomunk csökkentéséért - de vajon hatékonyan cselekedhet-e a fenntarthatóságért egy olyan vendéglátóhely, amelynek saját jövője sincs biztosítva?
Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk

Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk 

Lendvai Levente az Arany Kaviárból érkezett a MOL torony tetején található VIRTU étterem konyhafőnöki pozíciójába.