20 éves lett Waldorf Vilmos

Pontosabban nem ő, hanem cége, a Waldorf Catering, amelynek születésnapi partiján jártunk november 15-én este, a Dumaszínházban.

A céget Selmeczi Vilmos tulajdonos-ügyvezető indította útjára egy Barkas teherautó árnyékában, ahová, mint elmondta a szülinapi partin beszédében, bőven befért a rakodótérbe induló catering cégének összes tartozéka. Ma már különben nem cégről, hanem esetében folyamatosan dinamikusan növő cégcsoportról beszélhetünk, de az ünnepi estén legtöbb szó mégis a kezdetekről, a hitvallásról és a Waldorf szemléletről esett.

Menükínálatukat különben a kezdetektől fogva imádták megrendelőik, egyes, már-már ikonikus fogásaiktól hallani sem akrtak/akarnak, hogy ne szerepeljen a kínálatban. Ilyen a születésnapi estén is felszolgált Waldorf saláta, meg a mákkal töltött palacsinta vörösboros szilvaragu öntettel. De a retro ételeken kívül a cég ízelítőt adott legújabb, a mai modern gasztronómiát képviselő kínálatukból is.

A vacsora helyszínének választása sem a véletlen műve, ugyanis a Dumaszínház cateringjét is a Waldorf adja,  ezért a háziak nevében Litkai Gergely lépett fel a meghívottak nagy örömére, aki sajátságos Waldorf-sztorikkal, adatokkal, sőt, „szakmai” kérdésekkel szórakoztatta a közönséget.

20 éves, ötemeletes születésnapi torta monstrum felvágása zárta az ünneplést, amelyet, a családi cég mintegy folytonosságát hirdetve Vilmos a kisfiával közösen vágott fel.

Forrás: Vendég & Hotel


Kő-Papír-Olló magyar bajnokság is lesz a Kincsem Parkban

Kő-Papír-Olló magyar bajnokság is lesz a Kincsem Parkban 

Újabb büfékocsik, bővülő ételkínálat, nemzetközi ízek várják a látogatókat.. és persze pizza és hamburger minden mennyiségben.
Javában tart Magyarország exkluzív boreseménye

Javában tart Magyarország exkluzív boreseménye 

Reflektorfényben a magyar borok.
Megvan, ki kapja idén a Boros László-díjat

Megvan, ki kapja idén a Boros László-díjat 

Az MNGSZ 2023-ban alapította a Debrecen és Magyarország ikonikus séfjéről elnevezett Boros László-díjat., amelyet április 30-án adnak át az idei kitüntetettnek.
Érkezik a legnyáriasabb tavaszi borfesztivál

Érkezik a legnyáriasabb tavaszi borfesztivál 

Immár hatodik alkalommal kerül megrendezésre a már-már hagyománnyá avanzsált sétáló kóstoló. 
Mi lesz a borvidékekkel?

Mi lesz a borvidékekkel? 

Az éghajlatváltozás a világ borvidékeinek hetven százalékát alkalmatlanná teheti szőlőtermesztésre.
Vanília égbolt

Vanília égbolt 

Vanília minden mennyiségben - izgalmas más fűszerek, sosem gondolt párosítások kíséretében.
Csak most került az italpiacra - már nyert is egy rangos nemzetközi versenyen

Csak most került az italpiacra - már nyert is egy rangos nemzetközi versenyen 

Merész döntés volt a versenyre nevezni egy piacra került új termékkel - de bejött.
Ezt a várost is meghódította a gyorsétteremlánc

Ezt a várost is meghódította a gyorsétteremlánc  

Második éttermét nyitja a BURGER KING Zalában.
Dobja a mobilját a dobozba, és figyeljen szeretteire egy jó ebéd vagy vacsora közben!

Dobja a mobilját a dobozba, és figyeljen szeretteire egy jó ebéd vagy vacsora közben! 

Pihennek a mobilok, szárnyra kapnak a családi kapcsolatok - üzeni a VakVarjú éttermek stábja a Mobil Off Élmény On hét alkalmával.
Jöhet három izgalmas mocktail recept?

Jöhet három izgalmas mocktail recept? 

Hol vannak már azok az idők, amikor, ha nem akartunk alkoholt inni, akkor csak a víz vagy az üdítő marad?

Interjú

Hat érdekes és meghatározó téma a JAB Csoporttal

Hat érdekes és meghatározó téma a JAB Csoporttal 

Olyan szakmai információk, amelyekről ritkán esik szó az európai szállodai és kiskereskedői területen piacvezetőnek számító német alapítású textilcég esetén.
Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni”

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni” 

A helyszín a Hardangervidda Nemzeti Park, ahol annak idején Amundsen készült fel az Antarktisz-expedícióra.
Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban

Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban 

A vendéglátóipar fenntarthatósági fordulata elkerülhetetlen az ökológiai lábnyomunk csökkentéséért - de vajon hatékonyan cselekedhet-e a fenntarthatóságért egy olyan vendéglátóhely, amelynek saját jövője sincs biztosítva?