hirdetés

3 édes nap, ezúttal diétázóknak is!

Idén az év legédesebb hétvégéjén, szeptember 18, 19 és 20-án nem csak a szokásos szakmai és szórakoztató programokat élvezhetik látogatók, hanem olyan fontos kiegészítő bemutatók és előadások lesznek, mint például a Magyar Dietetikusok Országos Szövetségének előadásai, aminek mottója “az édességek helye a táplálkozásban”.

hirdetés
Kapcsolódó cikkek

Az idei Édes Napokon ismét a TV2 sztárjai lesznek a Miele gasztroszínpad vendégei, akik a helyszínen készítik el kedvenc édességeiket, süteményüket, tortáikat. Mindhárom napon egy-egy tematikához köthető édességeket kreálnak a gasztroszínpad fellépői, valamint néhány kiállító.

A nagyszínpadon jellemzően a gyerekeknek és családoknak lesznek színházi, zenei és táncos programok. Pénteken este egy rendkívül tehetséges jazz együttes játszik lounge zenét. Szombaton a Bon-Bon együttes 20 éves jubileumi koncertjét élvezhetjük. A rendezvényre kitelepül a Jazzy Rádió, a nyugati kertben “csokiovi” üzemel, arra az esetre, ha a látogatók kis időre a lurkók nélkül akarják végigjárni a fesztivált.

(forrás: Vendég & Hotel Online)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!

kapcsolódó cikkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Ön szerint az éttermesek/szállodások felkészültek a GDPR-ra?

Kiadónk társoldalai