hirdetés

A brit sztárséf legszívesebben rászólna az ételüket fotózókra

Heston Blumenthal, a három Michelin-csillagos Kövér Kacsa tulajdonosa nemrég a RadioTimesnak kifejtette, a stábjával már többször beszéltek arról, hogy jelezni kellene-e az ételükről kismilliónyi fotót készítő vendégeiknek, hogy tegyék le a telefont, és inkább élvezzék ki a pillanatot.

hirdetés

Persze eddig - egy kivétellel - nem utasítottak rendre senkit, hiszen nem akarják, hogy a vendégek megsértődjenek, de ő rendszeresen kísértésbe esik, mert zavarja a jelenség. Az egyetlen egy alkalom, amikor mégis felhívták valakinek a figyelmét arra, hogy hagyja abba a fényképezést, akkor történt, amikor az egyik vendégük lázasan használta a vakut, a villogó fény pedig zavaró lehet, ha valaki békében szeretné elfogyasztani az ebédjét/vacsoráját.

Blumenthal hozzátette, kényes kérdés ez, hiszen a közösségi oldalak igenis fontos szerepet játszanak az életünkben, és a szemünk lett az egyik legfontosabb érzékszervünk, a látvány szerepe hihetetlenül felértékelődött. A brit séf az egyik zsűritag egyébként a Crazy Delicious című műsorban, amiben nagyon hangsúlyos szerepet kap az, hogyan is néznek ki az ételek, és ahogyan több cikkben is fogalmaztak, a "kajapornó" ihlette a létrejöttét. Íme az előzetes:

 

(forrás: Index)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Hogy látja, a covid harmadik hulláma befolyással lesz a nyitási terveire?

Kiadónk társoldalai