hirdetés

A kávézás aranyfoka

Már idehaza is elérhető a kávézás aranymércéjének számító francia topmárka, a L’OR.

hirdetés

Prémium minőségű, különleges pörkölésű kávévariánsok aromazáró alumíniumkapszula-csomagolásban, emellett egyedi kávékapszula-fülbevalók és -nyakláncok is készültek, amelyekkel a közeljövőben több divateseményen is találkozhatunk.

A francia gasztronómia és kultúra elengedhetetlen része a kávé: megtestesíti azt a hétköznapi luxust, amelyhez a franciák értenek igazán. A prémium minőségű francia termék a kávézási élmény egészen új szintjére repíti a fogyasztóját.

„Nagyon örülünk, hogy végre a hazai közönségnek is bemutathatjuk a L’OR kávékapszulákat, amelyek kiváló termőterületekről származó, különleges aromájú kávét rejtenek magukban. A magas hőmérsékleten elvégzett pörkölési eljárásnak is köszönhető ezek a kávék egyedülálló ízkaraktere, és a borostyánbarna, lágy krémréteg, amely a lefőzés után megkoronázza az élményt.” – hangsúlyozza Timkó-Lautner Zsófia, a francia terméket bevezető Jacobs Douwe Egberts Hu Zrt. márkamenedzsere.

E márkatermékek már elérhetők a nagyobb kiskereskedelmi áruházláncokban, a kapszulák a Nespresso®* kávéfőzőkbe illeszkednek. A piacra lépés alkalmából különleges designer kávékapszulaékszer-kollekció is készült. A fiatal tervezőt, Zentai Emesét kérték fel a francia kávé ihlette fülbevalók és nyakláncok elkészítésére, melyek nemcsak megjelenésükben mutatják be a márkát, hanem maguk a kapszulák is felhasználásra kerültek a kialakításuknál. „Mindig alumíniummal dolgozom, ugyanakkor gyakran társítom valamilyen egészen más anyaggal. Összedolgoztam már korábban agyaggal, dekorgumival, bőrrel, füstfóliával és most először alumínium kávékapszulával is. A nyaklánc és a fülbevaló is teljes egészében kézzel készült: vágott, hajlított, csiszolt alumínium szolgáltatta az alapot, amelyet formára vágott, kalapált kapuszlával dolgoztam egybe és arany füstfóliával díszítettem” – mondja a tervező.

Az ékszerekkel és L’OR kóstolóval a közeljövőben több divateseményen, valamint a következő hónapokban országosan több bevásárlóközpontban is találkozhatunk.

(forrás: Vendég)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Ön szerint az éttermesek/szállodások felkészültek a GDPR-ra?

Kiadónk társoldalai