hirdetés

Bajban az étterme? Akkor itt a megoldás egy német kisvendéglőstől!

Drive-in étterem lett egy hagyományos frankfurti kisvendéglő.

hirdetés

Gyorséttermek autós kiszolgáló ablakához hasonló ötlettel állt elő egy frankfurti vendéglős, miután a koronavírus-járvány miatt étterme vendégrészét be kellett zárnia. Thomas Metzmacher úgy döntött, ha már úgyis csak elvitelre készíthet ételeket, megpróbálja a nemzetközi étteremláncoknál bevált autós értékesítést, tudósított a különleges kezdeményezésről az euronews.com hírportál.

"Az étteremrészt be kellett zárni, többé senki sem ülhetett be a vendégtérbe. El kellett döntenem, hogy lehúzom a rolót, vagy harcolok. Először a kiszállításon gondolkodtam, de az túl drága, így jött a drive-in. A vásárlók a pultnál rendelnek, és már meg is kapják az ételt", mondta a Zum Lahmen Esel étterem tulajdonosa, Thomas Metzmacher.

Az ablakos rendszert itt szó szerint kell érteni, az épület eredeti ablakaiból szolgálják ki a kuncsaftokat: "Ez egy rendkívül innovatív ötlet egy kis, független étteremtől, amit muszáj támogatni", mondta egy vevő. 

Németországban több mint 96 ezer jelenleg a regisztrált koronavírus-fertőzöttek száma, a betegségben vasárnap délutánig 1446-an haltak meg.

 

 

 

 

 

 

 

(forrás: Euronews)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Ön szerint az éttermesek/szállodások felkészültek a GDPR-ra?

Kiadónk társoldalai