hirdetés

#borozzotthon: a Laposa Birtok és a Magyar Vöröskereszt kampánya

A Laposa Birtok csomagjának megvásárlásával a Magyar Vöröskereszt munkáját támogathatjuk – kartononként 2000 forinttal.

hirdetés

"Az elmúlt hetekben megtanultuk, hogy a koronavírust komolyan kell venni. Felelősen viselkedni, otthon maradni, minimálisat érintkezni. A Laposa Birtok #borozzotthon kezdeményezése is ezért indult el: a kampányban kedvezményes csomag ajánlatokat lehet rendelni otthoni kiszállítással, a birtok borásza, Laposa Zsófi pedig rendszeresen tart online kóstolókat, szőlész-borász „kanapé-kurzusokat”. A pincészet már többször együttműködött a Magyar Vöröskereszttel, most is úgy döntöttek, igyekeznek segíteni a Vöröskereszt koronavírus elleni harcában" - írja a borászat.

A Magyar Vöröskereszt kiemelt fontosságú tevékenységet végez a koronavírus elleni harcban: a folyamatos tájékoztatás mellett hivatásos dolgozók és önkéntesek segítenek a leterhelt kórházaknak, közösségeknek. Védőeszközöket és fertőtlenítőszereket szereznek be, felszereléseket biztosítanak a járvány elleni harchoz, pszicho-szociális segítséget nyújtanak. Emellett gyűjtenek, például azért, hogy anyagilag támogassák a fokozott terhelés alatt álló szociális ellátást. Az online felületen beérkezett adományokat elsősorban Magyarországon használják fel.

A csomag tartalma, melyet egyenesen Badacsonyból, ingyenesen szállítanak házhoz, védőruhában:

• Laposa Friss

• Laposa Illatos

• Laposa Rosé

• Laposa KőKövön Furmint

• Laposa Istenmeredekje Kéknyelű

• Laposa Aranydomb Juhfark

+ ajándék kulcstartó

Ára: 23 400 HUF, ingyenes szállítás, ebből 2 000 forintot juttatnak kartononként a Magyar Vöröskeresztnek a koronavírus elleni védekezésre.

 

(forrás: doingGood)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Ön szerint az éttermesek/szállodások felkészültek a GDPR-ra?

Kiadónk társoldalai