hirdetés

Búcsú a régi Arany Kaviártól

A 30 éves születésnap kapcsán egy merőben új gasztrovonalon indultak el. Egy kolumbiai kutató-fejlesztő séffel dolgozták ki új koncepciójukat.

hirdetés

Az idén 30 éves étterem egy kolumbiai kutató-fejlesztő séffel dolgozta ki új koncepcióját, amelyet október 23-án kóstolhattak először a vendégek.

José Guerrero kutató-fejlesztő séf
José Guerrero kutató-fejlesztő séf

A markáns megújulás az elmúlt fél év háttérmunkájának eredménye. Kanász László vezető séf és José Guerrero R&D (kutató-fejlesztő) séf egy modern és szabadon kísérletező konyhai irányvonalon indultak el, Magyarországon egyedülálló módon a menü ételkreációiról, sőt azok számáról sem árultak el korábban semmit, és ehhez továbbra is tartják magukat.

A tulajdonosok, Molnár Attila és Nyíri Szása szeretnék megtartani a múltból az értékeket és az elmúlt évtizedek tapasztalatait, de valami egészen újat nyújtani, hazai viszonylatban egy egyedi szolgáltatást képviselni.

Búcsú lenne ez az orosz vonaltól? Valószínűleg. Ígéretük szerint, ami változatlan: maradnak a legjobb alapanyagok, a kaviár és személyes odafigyelésük a szerviz terén.

„Kutató-fejlesztő séffel más hazai étterem nem dolgozik, holott a világban ez most a trend. Az a célunk, hogy aki most velünk tart egy este, az gasztrosokkot kapjon. Nincsenek előételek, főételek, desszertek. Ételkreációk vannak, melyek mindig a meglepetés erejével fognak hatni. A sós, édes ízek játéka folyamatos. Több édes fogásunk van, mint egy átlag degusztációs menüben”, foglalja össze lendületes, új törekvéseiket Molnár Attila, tulajdonos.

 

(forrás: Arterego / Turizmus Online)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

A koronavírus elleni oltás kötelezővé tétele lehet-e a légiközlekedés újraindításának garanciája?

Kiadónk társoldalai