hirdetés

Egri borászok jótékony akciója

Már egy éve lepnek meg ebédekkel egészségügyi dolgozókat Egerben környékbeli lakosok és vállalkozások, a https://1552segitseg.hu
összefogással.

hirdetés

Az Eger Lions Club és az Egri Borműhely közös projektjében eddig 3.517.350 Ft gyűlt össze, több száz támogató részéről. Az adományokból egri éttermek már 5.271 ebédet készíthettek el, és adhattak át városunk kórházában és mentőállomásán dolgozók részére. Az adományozók támogatásukért cserébe egri bort kapnak ajándékba.

"Abban biztos mindenki egyetért, hogy minden egészségügyi dolgozó személyes lelki és fizikai terheltsége napról napra fokozódik, és nem tudjuk meddig tart, meddig tarthat. Ebben az időszakban nagyon sokat tud jelenteni egy apró figyelmesség azok részéről akik a hétköznapokban is számítanak a munkájukra, és ilyen vészterhes időszakban is. Ez egy igazán helyi összefogás, azokért akik mindig a helyükön vannak, ha segítségre szorulnánk" - nyilatkozta Nagy Ádám, az Eger Lions Club elnöke.

A gyűjtésbe mindenki a legjobbját adja bele: a lakosság a szeretetét, az éttermek finom receptjeiket, a borászatok legfinomabb boraikat, a média pedig a figyelmet.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Készül-e korlátozásokra a 4. hullám kapcsán?

Kiadónk társoldalai