hirdetés

Elkészült az első magyar gasztromusical

Megjelent, és elsőként az Indexen nézhető a Hurok rendezőjének, Madarász Istinek új tévéfilmje, az Egy szerelem gasztronómiája.

hirdetés

Magyarországon talán még nem is készült ilyen műfajú film, talán leginkább gasztromusicalnek nevezhetnénk. A főszereplő, akit Bereczi Zoltán játszik, ugyanis egy sztárszakács, aki anyagi gondokkal küzd. Ezért hitelt akar felvenni, de meg kell győznie a hitelügyintézőt (Balla Eszter), hogy megéri neki kölcsönt adni. Naná, hogy ők ketten elkezdenek vonzódni egymáshoz. A filmben, ahogy rendes musicalhez illik, sokat énekelnek és táncolnak többek között a konyhában és a piacon is.

„A nézők vágynak a könnyed, humoros formában előadott szerelmi történetekre. A 60-as és 70-es évek népszerű tévéfilmjei is egyszerűen átélhető, a közönséghez közel álló, szerelmi bonyodalmakat, humoros formában feldolgozó történetek voltak. Mi ezt a hagyományt szeretnénk feléleszteni 21. századi ritmusban, modern köntösben, a mai közönség ízléséhez és elvárásaihoz igazítva" - mondta Madarász Isti a filmről korábban.

Bereczki és Balla mellett Gazsó György, Csomós Mari és Benedek Miklós játsszák a főbb szerepeket.

A film előzetesét itt megnézheti.

(forrás: Index)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Ön szerint az éttermesek/szállodások felkészültek a GDPR-ra?

Kiadónk társoldalai