A BK Whopper Bar az amerikai központú gyorsétterem lánc egyik speciális változata, amely az USA mellett megtalálható még Németországban, Szingapúrban és Venezuelában is. A köralakú pult és a nyitott konyha egyfajta bár hangulatot sugároz, és lehetőséget ad a bárszéken ülő vendégnek, hogy végigkövesse, hogyan készül el az általa választott étel.A németországi és szingapúri BK Whopper Bar-okban már korábban is lehetett sört rendelni, de az Egyesült Államokban a Miamiban februárban nyitó egység lesz az első, ahol ez lehetséges.
A South Beachen az Amerikában népszerű Anheuser-Busch és MillerCoors típusokat kínálják majd.„A Burger King a közeli jövőben további Whopper Bar-ok nyitását tervezi New Yorkban, Los Angelesben és Las Vegasban – nyilatkozta Chuck Fallon, a cég elnöke, aki hozzátette, hogy nem céljuk, hogy a BK hálózat konvencionális egységeiben lehessen sört fogyasztani. A Miami BK Whopper Bar-ban 4,25 dollárba kerül majd egy sör, melyet speciális, az italt hosszan hidegen tartó aluminium dobozban kínálnak. A Whopper-sör combo ára 7,99 lesz, ami csaknem 2 dollárral drágább a hagyományos Whopper-üdítőital összeállításnál.
A Burger King's Whopper Bár nem az első gyorséttermi lánc, amelyik teszteli az alkoholtartalmú italok fogadtatását az Egyesült Államokban. Tavaly Seattle-ben, a Starbucks olyan egységet nyitott, ahol a kávé és tea mellett regionális sörök, és borok is szerepelnek a választékban.
Februártól az USA-ban is lehet sört kapni a Burger Kingben
Február közepén Floridában, a híres Miami South Beachen nyitja újabb Whopper Bar-ját a Burger King. Az új egységben - elsőként az Egyesült Államokban – sört is rendelhet burgeréhez a vendég – írja az USA Today.
Séfváltás a Lidl Konyha élén
Nem akárki érkezik a cégcsoport konyhájára: egy Michelin-díjat kapó ifjú séf váltja a korábbi, Michelin-csillagos konyhát irányító séfet.
Ehető erdő, fenntarthatóság és gasztronómia
A Visegrádi Alap támogatásával létrejött nemzetközi eszmecserére öt országból érkeztek előadók és résztvevők.
Kő-Papír-Olló magyar bajnokság is lesz a Kincsem Parkban
Újabb büfékocsik, bővülő ételkínálat, nemzetközi ízek várják a látogatókat.. és persze pizza és hamburger minden mennyiségben.
Javában tart Magyarország exkluzív boreseménye
Reflektorfényben a magyar borok.
Megvan, ki kapja idén a Boros László-díjat
Az MNGSZ 2023-ban alapította a Debrecen és Magyarország ikonikus séfjéről elnevezett Boros László-díjat., amelyet április 30-án adnak át az idei kitüntetettnek.
Érkezik a legnyáriasabb tavaszi borfesztivál
Immár hatodik alkalommal kerül megrendezésre a már-már hagyománnyá avanzsált sétáló kóstoló.
Mi lesz a borvidékekkel?
Az éghajlatváltozás a világ borvidékeinek hetven százalékát alkalmatlanná teheti szőlőtermesztésre.
Vanília égbolt
Vanília minden mennyiségben - izgalmas más fűszerek, sosem gondolt párosítások kíséretében.
Csak most került az italpiacra - már nyert is egy rangos nemzetközi versenyen
Merész döntés volt a versenyre nevezni egy piacra került új termékkel - de bejött.
Ezt a várost is meghódította a gyorsétteremlánc
Második éttermét nyitja a BURGER KING Zalában.
Interjú
Hat érdekes és meghatározó téma a JAB Csoporttal
Olyan szakmai információk, amelyekről ritkán esik szó az európai szállodai és kiskereskedői területen piacvezetőnek számító német alapítású textilcég esetén.
Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni”
A helyszín a Hardangervidda Nemzeti Park, ahol annak idején Amundsen készült fel az Antarktisz-expedícióra.
Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban
A vendéglátóipar fenntarthatósági fordulata elkerülhetetlen az ökológiai lábnyomunk csökkentéséért - de vajon hatékonyan cselekedhet-e a fenntarthatóságért egy olyan vendéglátóhely, amelynek saját jövője sincs biztosítva?