Fitness kávézó nyílt az Opera tövében

Egészségesen táplálkozol vagy diétázol? Van egy hely a belvárosban, ami biztosan tetszeni fog neked! Újnak számit még az egészséges étkező helyek sorában, de egyre több fiatal kedvencévé válik a Friss – fitness bar & cafe, amely az Operaházat és a Bazilikát összekötő Lázár utcában nyílt meg.

A Frissben minden termék mentes a finomított cukortól és a mesterséges adalékanyagoktól. A tulajdonos egy olyan helyet álmodott meg ahol a sportolók és diétázók az étrendjükbe illeszthető egészséges termékek közül válogathatnak. De azok is találnak itt finomságokat, akik valamilyen allergia miatt nem ehetnek akármit.

Teljes kiőrlésű zsemléből készülnek a szendvicsek, kaphatók teljes kiőrlésű péksütemények, valamint különböző ízesítésű zabkásák, melyek növényi tejjel készülnek és eritrittel vannak édesítve. Található a kínálatban protein desszert is és még sok egészséges finomság közül válogathatunk. A kínálat egy része paleo és vegán étrendbe is illeszthető.

A kávékínálatban is felbukkan a sportolók által használt protein, melyből különböző ízű tejeskávékat készítenek. A prémium minőségű olasz kávénkat 6 féle növényi tejjel és egy alacsony zsírtartalmú tehéntejjel is kérhetjük. A szezonálisan változó 8 féle smoothie kínálatból a hagyományos ízek kedvelői mellett az izgalmasabb ízekre vágyók is találnak maguknak választékot.

A Frissben minden termék előre csomagolva kapható, így útközben, az irodában vagy egy belvárosi kis piknikre is könnyen elvihetők és fogyaszthatók a friss termékek.

Forrás: Vendég & Hotel


Séfváltás a Lidl Konyha élén

Séfváltás a Lidl Konyha élén 

Nem akárki érkezik a cégcsoport konyhájára: egy Michelin-díjat kapó ifjú séf váltja a korábbi, Michelin-csillagos konyhát irányító séfet.
Ehető erdő, fenntarthatóság és gasztronómia

Ehető erdő, fenntarthatóság és gasztronómia 

A Visegrádi Alap támogatásával létrejött nemzetközi eszmecserére öt országból érkeztek előadók és résztvevők.  
Kő-Papír-Olló magyar bajnokság is lesz a Kincsem Parkban

Kő-Papír-Olló magyar bajnokság is lesz a Kincsem Parkban 

Újabb büfékocsik, bővülő ételkínálat, nemzetközi ízek várják a látogatókat.. és persze pizza és hamburger minden mennyiségben.
Javában tart Magyarország exkluzív boreseménye

Javában tart Magyarország exkluzív boreseménye 

Reflektorfényben a magyar borok.
Megvan, ki kapja idén a Boros László-díjat

Megvan, ki kapja idén a Boros László-díjat 

Az MNGSZ 2023-ban alapította a Debrecen és Magyarország ikonikus séfjéről elnevezett Boros László-díjat., amelyet április 30-án adnak át az idei kitüntetettnek.
Érkezik a legnyáriasabb tavaszi borfesztivál

Érkezik a legnyáriasabb tavaszi borfesztivál 

Immár hatodik alkalommal kerül megrendezésre a már-már hagyománnyá avanzsált sétáló kóstoló. 
Mi lesz a borvidékekkel?

Mi lesz a borvidékekkel? 

Az éghajlatváltozás a világ borvidékeinek hetven százalékát alkalmatlanná teheti szőlőtermesztésre.
Vanília égbolt

Vanília égbolt 

Vanília minden mennyiségben - izgalmas más fűszerek, sosem gondolt párosítások kíséretében.
Csak most került az italpiacra - már nyert is egy rangos nemzetközi versenyen

Csak most került az italpiacra - már nyert is egy rangos nemzetközi versenyen 

Merész döntés volt a versenyre nevezni egy piacra került új termékkel - de bejött.
Ezt a várost is meghódította a gyorsétteremlánc

Ezt a várost is meghódította a gyorsétteremlánc  

Második éttermét nyitja a BURGER KING Zalában.

Interjú

Hat érdekes és meghatározó téma a JAB Csoporttal

Hat érdekes és meghatározó téma a JAB Csoporttal 

Olyan szakmai információk, amelyekről ritkán esik szó az európai szállodai és kiskereskedői területen piacvezetőnek számító német alapítású textilcég esetén.
Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni”

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni” 

A helyszín a Hardangervidda Nemzeti Park, ahol annak idején Amundsen készült fel az Antarktisz-expedícióra.
Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban

Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban 

A vendéglátóipar fenntarthatósági fordulata elkerülhetetlen az ökológiai lábnyomunk csökkentéséért - de vajon hatékonyan cselekedhet-e a fenntarthatóságért egy olyan vendéglátóhely, amelynek saját jövője sincs biztosítva?