hirdetés

Ha stílusos étkezés, akkor irány Győr!

Győr lesz idén, nyár derekán, a stílusos étkezés legújabb vidéki fellegvára.

hirdetés

Győrben  augusztus 18-19-én érdemes lesz éhesnek lenni. A SVÉT, vagyis a Stlíusos Vidéki Éttermiség védnökségével megvalósuló rendezvényre már megkezdődött az előregisztráció.

A Stílusos ART Pikniket a Rába két ága között található Radó-szigetre álmodták meg a szervezők. A helyszín közvetlenül a Rába torkolata előtt, Belváros, Újváros és Sziget városrészek között helyezkedik el. A műemléki környezetben fekvő terület kedvelt sétáló és pihenőhely. A szigeten található Győr egyik legszebb parkja, és történelmi emlékhelyekre is bukkanhatnak az erre látogatók.

A helyszín tehát tökéletes választás a rendezvényre, amely Győr Város Önkormányzata támogatásával, a Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum és a Food Boom Győr szervezésével, a Stílusos Vidéki Éttermiség ajánlásával valósul meg. Változatos ételek, szemet gyönyörködtető kreációk várják az éhes látogatókat, ami pedig egészen biztos: a szívből jövő vidéki vendéglátás és a regionális gasztronómiai értékek kombinációjából csak valami igazán nagyszerű sülhet ki! Ha ez nem lenne elég, az alkalom megkívánja a művészeti alkotásokat és a muzsikát is. Ezekkel sem fukarkodnak tehát majd a szervezők.

A Stílusos ART Piknik megnyitóját augusztus 17.én tartják a La Maréda étteremben, ahol a résztvevők exkluzív környezetben kóstolhatnak bele a rendezvény részleteibe.

Minden nap friss infók ► www.facebook.com/artpiknik
Online regisztráció ► regisztracio.svet.hu
Weboldal ► www.artpiknik.hu 
E-mail    This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 
(forrás: Vendég)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Ön szerint az éttermesek/szállodások felkészültek a GDPR-ra?

Kiadónk társoldalai