hirdetés

Home office-ban is kortyolható a magyar sör

Léptek járvány idején a magyar kisüzemi sörfőzde tulajdonosok: házhoz szállítást is vállalnak ezentúl.

hirdetés

Rendelj magyar sört! felkiáltással összefogtak a hazai kisüzemi sörfőzdék tulajdonosai, üzemeltetői, hiszen ők sincsenek jobb helyzetben, mint mások a vendéglátás területén.

A koronavírus járvány miatt a hazai kisüzemi sörfőzdék egy része a fennmaradásért küzd, hiszen az értékesítésük legnagyobb részét adó vendéglátóipar leállt. A fogyasztók jelentleg azzal tudják a leginkább segíteni a sörfőzdéket, ha házhozszállítással rendelnek tőlük.

Ennek segítésére hozott létre, a webshopokat összegyűjtő adatbázist egy sörös online portál.

A kisüzemi sörfőzdékről általánosságban elmondható, hogy HORECA-részesedésük akár a 90 százalékot is meghaladja, így a vendéglátóhelyek és kocsmák korlátozott nyitva tartásának, illetve bezárásának hatása őket sújtja leginkább. A Kisüzemi Sörfőzdék Egyesületlének prognózisa szerint a turizmus megállása miatt a HORECA értékesítések várhatóan a nulla közelébe esnek idén.

A legtöbb sörfőzde akciókat indított, hogy értékesíteni tudja a meglévő raktárkészletét. Az online vásárlást és házhozszállítást úgy is meg lehet oldani, hogy a vásárló ne találkozzon a futárral. Jelenleg több sörfőzde is arra buzdítja a fogyasztóit, hogy rendeljenek online, segítve ezzel a nehéz időszakot élő üzemeket.

(forrás: BeerPorn)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Elfogadják-e a vouchert az utasok, vagy a pénzüket kérik vissza?

Kiadónk társoldalai