hirdetés

Ilyen, ha egy kávés cég profi módon vesz részt az eseményen, amelyet úgy hívnak: fesztivál

Pannon Kávé sorozatunkban abban segít, hogy beavassuk a kávézók vezetőit és a kávégépek kezelőit, mitől lesz olyan a kávé, hogy újra és újra visszatérjen a vendég. (X)

hirdetés

A kezdetekről. 2016 szeptemberétől kezdtünk el komolyabban foglalkozni a magyarországi fesztiválok kávéellátásával. Addig csak eseti jelleggel vállaltunk kitelepüléseket, akkor, ha külön felkérést kaptunk rá. 

2017 januárjától már egyedi mobil kávézóval vettünk részt a különböző rendezvényeken. A célunk az volt, hogy minél nagyobb közönségnek mutassuk be cégünk prémiumtermékét, a Caffé Perla kávét, ezzel is növelve a márka ismertségét a piacon. Fontos tényező volt, hogy kompromisszummentes, első osztályú, profi kávéitalokat szolgáljunk fel a fesztiválozóknak. Ennek megfelelően alakítottuk ki a mobil kávézót, és szerencsére nagyon pozitív visszajelzéseket kaptunk és kapunk mind a mai napig.

A siker magyarázata. Kávé szempontjából általánosságban elmondható, hogy azok az igazán jó forgalmú rendezvények, ahol nappali programokat tartanak, illetve ha sok kempingező is található a rendezvény területén. Hiába van egy esti koncerten néhány óra erejéig több ezer ember, ilyen késői időpontban már nem jelentős a kávéfogyasztás.

Legkeresettebb termékek. Mindig az alapitalok eladási mennyisége a legmagasabb, az eszpresszó, kapucsínó, caffé latte „szent hármasa” minden rendezvényen jól fogy. Nyári időszakban pedig a jeges kávé a legnépszerűbb. 

Fesztiválok ütős listája. 2019-ben is sok nagynevű, régi hagyományokkal bíró rendezvényen veszünk részt, többek közt az alsóörsi Open Road Festen, a győri Győrkőcfesztiválon és a debreceni Campus Fesztiválon. A tavalyi év után idén is a Pannon Kávé Kft. a Sziget Zrt. rendezvényeinek (Gyerek Sziget, VOLT Fesztivál, Balaton Sound, Sziget Fesztivál) és a kávéellátásért felelős Kávézz Velünk csapatának hivatalos kávébeszállítója. Ezeken a rendezvényeken Caffé Perla kávét fogyaszthat a nagyközönség, a fellépők és a rendezvényen dolgozó stáb is.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Egyetért-e azzal, hogy idén elmarad a budapesti Vörösmarty téri karácsonyi vásár?

Kiadónk társoldalai