hirdetés

Indul a Nagy Levesválasztó

A Magyarországon 25 éve jelen lévő Bonduelle két újdonsággal bővítette idén télre fagyasztott termék-portfólióját: sütőtök és karfiol-krémleves alappal. A termékbevezetést egy országos, nyereményjátékkal egybekötött kampány is erősíti, amelynek arca a népszerű gasztro-blogger: Fördős Zé.

hirdetés

„A termőföldtől az asztalig követjük a zöldségeink folyamatát, és nagy hangsúlyt fektetünk az innovációra.”, mondta a magyarországi levesbemutatón Szirbek András marketing-igazgató. Az innovációt ezúttal a fagyasztott sütőtök-, és a karfiol-krémleves zöldségkeverék jelenti. A sütőtökös–krémleves zöldségkeverék összetevői: 50%sütőtök; 40%sárgarépa; 10% vöröshagyma. A karfiolos–krémleves zöldségkeverék összetevői:70% karfiol; 15% sárgarépa; 6% fehérrépa; 5% zeller és 4% póréhagyma.

Antal Emese dietetikus
Antal Emese dietetikus
 

„Az egyik legősibb táplálékunk, készülhet: zöldségből, gyümölcsből, hússal, vagy egyéb alapanyagok felhasználásával. Fogyasztható hidegen és melegen, de akár önálló, tartalmas főfogásként is. Napi folyadékfogyasztásunkhoz és vitaminbevitelünkhöz nagymértékben hozzájárulhat.", fogalmazott Antal Emese dietetikus.

 

Fördős Zé akcióban
Fördős Zé akcióban

Karfiol-krémleves sült fokhagymával, ropogós malac pörccel és garnélával, illetve chilis sütőtök-krémleves tépett csirkével és tökéletes fürjtojással– ezzel a helyszínen lefőzött levesekkel inspirált a francia cég két új termékének felhasználására Fördős Zé, aki tippeket is lelkesen megosztott a kóstolóval egybekötött exkluzív termékbevezetőn. Például elmondta, a tökéletes fürj-tojás titka nem más, mint a pontosan betartott 2 perc; ha alufóliában megsütjük a fokhagymát, majd összetörjük, egy illatos-ízletes pépet kapunk.

Közben még a könyve is megjelent
Közben még a könyve is megjelent

A levesbemutatón bejelentették, keresik az „Ország Levesét” monst induló, új, nyereményjátékkal egybekötött országos promóciójukban. A résztvevőknek bármilyen Bonduelle termék felhasználásával el kell készíteniük a saját leves variációjukat, és a receptet be kell küldeniük az étel fotójával együtt a Nagy Levesválasztó oldalra. A Fördős Zé vezette zsűri négy héten át kiválasztja a hét öt legjobb receptjét, amelyeket értékes nyereményekkel díjaznak. 

(forrás: Vendég & Hotel)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Ön szerint az éttermesek/szállodások felkészültek a GDPR-ra?

Kiadónk társoldalai