hirdetés

Itt a világ legjobb cukrásza

Egy brüsszeli csokoládékészító mesterről van szó, aki másodszorra nyerte el az elismerést.

hirdetés

Pályafutása során másodszor kapja ezt az elismerést Pierre Marcolini, a belga csokoládégyártó.

"Ez a díj az egész 25 éves karrieremnek szól. De azért remélem, hogy lesz még miről beszélni, még nem fejeztük be a munkát. Ez egy pillanata egy karriernek és egy csapatnak, egy háznak, ahol különböző koncepciókon, vagy inkább különböző megoldásokon dolgoztunk. Vagyis megpróbáltunk felelősségteljesen csokoládét készíteni, péksüteményeket készíteni, helyben dolgozva, a színezékek elkerülésével",  mondta az Euronews-nak Pierre Marcolini.

eu.marcolini.com
eu.marcolini.com

A csokoládékészítő is szembesül a válsággal, amely a következő hónapokra tekintve súlyos következményekkel és bizonytalansággal jár. "Mindenki szenved a lezárásoktól, a nehézségektől. Egyáltalán nincsenek turisták. A második dolog, amitől szenvedünk, az a perspektíva hiánya. Vállalkozóként, amikor munkatársaid vannak, akik a csokoládé iparosai, odafordulnak hozzád és azt kérdezik: "Uram, mi fog történni decemberben?" És nem tudsz ezekre válaszolni", mondta Pierre Marcolini.

A teljes cikk elolvasható: itt.

(forrás: Euronews.com)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Mi a véleménye és hogyan fogja betartani a július 1-én hatályba lépő kormányrendeletet, miszerint attól kezdve tilos forgalomba hozni egyszer használatos műanyagokat valamint műanyagcsomagolást használni a vendéglátás teljes területén?

Kiadónk társoldalai