Jön a VII. Whisky Show a Corinthiában

Érdekelnek a prémiumpárlatok? Szereted az izgalmas koktélokat? Szívesen megkóstolnál egy olyan elegáns italt, amelyet királyi családok, előkelőségek fogyasztanak évszázadok óta? Akkor ott a helyed október 14- 15-én a Whisky Show 2017 nemzetközi hírű párlatmustráján.

A Whisky Show nem csupán a whiskykről szól, más italok és finomságok is terítékre kerülnek majd. Igen széles párlatkínálattal és színes programokkal várnak mindenkit a szervezők immár hetedik éve. Ezen a rendezvényen olyan párlatokat, különleges italokat lehet majd megkóstolni, amikről eddig talán még nem is hallottál. A világ minden tájáról származó whiskyk mellett francia, spanyol, angol típusú rumok, ízletes ginek, a szőlőszemek zamatát idéző armagnac vagy az illatos almából készült calvados ejti rabul az érdeklődőket, de lesz koktélkészítő-verseny is, ahol a bartenderek kreatív, új ízekkel, izgalmas kreációkkal készülnek majd.

Ha nem vagy oda a whiskyért, fedezd fel a rendezvényen a Gin-teraszt, ahol vérpezsdítő koktélok és frissítő gin&tonikok készülnek majd. A Gin-terasz kínálatában 31 féle gyógy- és fűszernövény lepárlásával készült gin is szerepel majd. A rendezvényen az italok mellett izgalmas gasztro-kiállítók is lesznek, akiktől azt is megtudhatod, milyen ínyencségeket lehet kiváló párlatokkal, így rummal, whiskyvel, vagy calvados-szal megbolondítani. Lesz kézműves csoki kóstoló is, ahol az is kiderül majd, hogy melyik ízvilághoz melyik párlat illik a legjobban.

A nemzetközileg is elismert, rangos esemény október 14-15-én mindkét nap 14:00-tól 21:00-ig népesíti be Budapesten a Corinthia Hotel termeit. Az eseményre már kaphatók a jegyek korlátozott számban 7500 forintért. A helyszíni jegyváltás esetén a belépőjegy szintén 7500 forintba kerül: ekkor a jegyértékesítés a résztvevők számától és a helyszín befogadóképességétől függően történik. A standard belépőjegy tartalmazza a kóstolópoharat és 5 darab kóstolójegyet.

Forrás: Vendég & Hotel


Újra magyar lesz a Boci csoki és a Melba kocka

Újra magyar lesz a Boci csoki és a Melba kocka 

Megvásárolja a Boci, a Melba és a Párizsi kocka védjegyeit a Cerbona a Nestlétől.
Több mint száz nemzetközi borszakértő a hazai boros csúcstalálkozón

Több mint száz nemzetközi borszakértő a hazai boros csúcstalálkozón 

Több mint száz külföldi szakember ismerkedhet a magyar borral az idei Hungarian Wine Summit nemzetközi szakmai csúcstalálkozón.
Siemens-innováció:  ételmaradékból meleg víz

Siemens-innováció: ételmaradékból meleg víz 

A cég támogatásával valósul meg a hulladékból energiát előállító zöld megoldás.
Délutánba nyúló reggeli egy luxusszállodában

Délutánba nyúló reggeli egy luxusszállodában 

A Matild Palace-ban jellegzetes helyi finomságokat és a nemzetközi villásreggeli-klasszikusokat kóstolhatunk.
Borok a húsvéti sonka mellé

Borok a húsvéti sonka mellé 

A legmeghatározóbb fogás az ünnep során a húsvéti sonka, de megválasztani mellé a megfelelő bort.
Két magyar pezsgő a világelitben

Két magyar pezsgő a világelitben 

Az egyik exkluzív termék, kizárólag a Michelin-csillagos Babel Budapest étterem számára készült.
Ünnepel a Balatoni Kör

Ünnepel a Balatoni Kör 

Tíz éves születésnapját ünnepli a Balaton közepén, egy hajón megalakult társaság.
Sakura ünnep a fedélzeten

Sakura ünnep a fedélzeten 

Az Emirates különleges tradicionális japán fogásokkal idézi meg a szigetország cseresznyefa virágzásához kapcsolódó hagyományait.
Vasárnap megnyílik a SÜTIUTCA

Vasárnap megnyílik a SÜTIUTCA 

A Csányi utcában 12 kültéri installációban mutatják be a kortárs zsidó kulturális és gasztronómiai életet.
Törzshely a Pesti Broadway-n

Törzshely a Pesti Broadway-n 

Március 23-a este, egyetlen karszalag megvásárlásával részt vehetünk a Színházak Éjszakája összes eseményén.

Interjú

Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk

Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk 

Lendvai Levente az Arany Kaviárból érkezett a MOL torony tetején található VIRTU étterem konyhafőnöki pozíciójába.
„Egy B2B vásárt részesítenénk előnyben, ahol a szakmai tapasztalatcsere venné át a főszerepet”

„Egy B2B vásárt részesítenénk előnyben, ahol a szakmai tapasztalatcsere venné át a főszerepet” 

 Molnár Judittal, a Magyar Utazási Irodák Szövetsége (MUISZ) elnökével beszélgettünk.
Történetek a Várból: végre nem hajtott végrehajtásról, kitiltott turistabuszok behajtásáról

Történetek a Várból: végre nem hajtott végrehajtásról, kitiltott turistabuszok behajtásáról 

Sokak előtt ismert a Ruszwurm Cukrászda tulajdonosa, Szamos Miklós és a Budavári Önkormányzat jelenlegi vezetője, Váradiné Naszályi Márta polgármester között zajló vita. Erről és a turistabuszok ügyéről is beszélgettünk.