Két új séf a megújult St. Andrea Wine&Skybárban

Április közepétől új séfpárossal az élén, megújult koktéllappal és bármenüvel várja vendégeit az idén ötéves St. Andrea Wine&Skybar, amely a Váci1 műemléképület tetőteraszán, a Vörösmarty tér fölött nyújt bárélményt - tájékoztatta lapunkat a gasztrohely.

Mit remélt Magyarország az EU-tagságtól és mi lett mindebből 20 év alatt?
Devizahitelezés, euróbevezetés, uniós pénzek, kilátások - online Klasszis Klubtalálkozó élőben Medgyessy Péterrel!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is Magyarország korábbi miniszterelnökétől!

2024. április 22. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Budapest egyik kedvenc bárját tavasztól régi-új séfpáros vezeti: a kreatív séf pozíciót a St. Andrea Restaurant séfje, a férfias és karakteres ízélményről ismert Kollár Endre tölti be, a skybar konyhai csapatát a fiatal séf, Vass Ferenc – vagy ahogy a szakmában hívják, Fecó – vezeti, aki ebben a hónapban érkezett meg a St. Andrea csapatába. A séfpáros elkötelezett a friss és szezonális alapanyaghasználat mellett, konyhájukban nem ritka a találkozás az ázsiai és dél-amerikai pácok, illetve a parázson sütés éttermi technikája alkalmazásával - Endre és Ferenc mindketten a bátor kísérletezés hívei.

„Április egy új kezdet a skybar életében – mondja Lizsicsár Miklós, étteremvezető – a két fiatal séf személye és karaktere garancia arra, hogy a város izgalmas, eddig nem látott ételeit kóstolhatják nálunk a vendégek. Hiszem, hogy a friss bárételek a nyári esték kedvencei lehetnek, vendégeink pedig néhány hetente új ételeket élvezhetnek majd nálunk, koktélokkal, borral és pezsgővel – a skybar mozgásban van és izgalmasabb, mint valaha.”

Az étlapon tavasztól bárételek szerepelnek, amelyekből egy délután vagy este alatt akár több is kóstolható, egymással összhangban. Az étlapon szerepel az új fogásként debütáló argentin vörösrák chevice citrussal és paradicsommal, a keleti ízvilág kedvelőinek zöldségtekercs, szója, koriander, mogyoró, egy levehetetlen kedvenc, az ikonikus polip taco jalapenoval, illetve a St. Andrea burger BBQ szósszal. Az első visszajelzések alapján a megújuló skybar egyik kedvenc fogása lehet a bao bun kacsa, zöldségekkel, hoisinnel és korianderrel, illetve berobban két izgalmas desszert is: mogyorós trüffeltorta, meggy és pavlova gyümölcsökkel is.

A skybar megújuló koktéllapját Veres Péter barmanager ezúttal a friss, izgalmas és színes tavaszi-nyári ízvilág köré építette: a signature koktélok között jön a pirosribizli pálinkával, jázminnal és kardamommal készülő #OneMorePlease!, az alkoholmentes élvezetek hódolóinak a kefírvíz, rózsalekvár és vanília találkozását ünneplő You Can Still Change Your Mind vagy a gin-alapú, füstös olajbogyóval érkező Nothing ventured, nothing gained.

A négyévszakos skybarban két nagy panorámateraszon és belső térben is fogyaszthatnak a vendégek, a skybar a St. Andrea Borászat legszebb tételei mellett nemzetközi borválogatást kínál, Berényi Oszvald sommelier megbízható és izgalmas ajánlásaival. A skybar a jó hangulatú bárélményt, a feszengésmentes, könnyed és elegáns szórakozást biztosítja, a St. Andrea márkánál megszokott lezser eleganciával, pezsgővel és őszinte életörömmel.


Csak most került az italpiacra - már nyert is egy rangos nemzetközi versenyen

Csak most került az italpiacra - már nyert is egy rangos nemzetközi versenyen 

Merész döntés volt a versenyre nevezni egy piacra került új termékkel - de bejött.
Ezt a várost is meghódította a gyorsétteremlánc

Ezt a várost is meghódította a gyorsétteremlánc  

Második éttermét nyitja a BURGER KING Zalában.
Dobja a mobilját a dobozba, és figyeljen szeretteire egy jó ebéd vagy vacsora közben!

Dobja a mobilját a dobozba, és figyeljen szeretteire egy jó ebéd vagy vacsora közben! 

Pihennek a mobilok, szárnyra kapnak a családi kapcsolatok - üzeni a VakVarjú éttermek stábja a Mobil Off Élmény On hét alkalmával.
Jöhet három izgalmas mocktail recept?

Jöhet három izgalmas mocktail recept? 

Hol vannak már azok az idők, amikor, ha nem akartunk alkoholt inni, akkor csak a víz vagy az üdítő marad?
Hol isznak a legtöbb alkoholt Európában?

Hol isznak a legtöbb alkoholt Európában? 

Van tippje? Most egy friss felmérés adatai alapján eláruljuk a helyes megfejtést. És annyit segítünk, hogy közreadunk egy fotót az első helyen végzett ország fővárosáról.
A Wolt elindítja saját hirdetési szolgáltatását

A Wolt elindítja saját hirdetési szolgáltatását 

A vállalat bejelentette hogy elindítja a Wolt Ads-et annak érdekében, hogy partnerei növekedését és láthatóságát felgyorsítsa.
Rekordszámú nevezés a nemzetközi pálinkaversenyen

Rekordszámú nevezés a nemzetközi pálinkaversenyen 

Érkezett párlat Romániából, Szlovákiából, Szerbiából és Horvátországból is.
Munkatársakat keres a Mere, az orosz diszkont cég

Munkatársakat keres a Mere, az orosz diszkont cég 

A két hónapja feladott hirdetésben a Mere beszerzési menedzser pozícióra keres munkatársakat.
Új kávépörkölő csúcstechnológiával - Budaörsön

Új kávépörkölő csúcstechnológiával - Budaörsön 

Április 11-én nyitotta meg kávépörkölő üzemét és oktatóstúdióját Budaörsön a teljes egészében hazai tulajdonú Roastar Zrt.
A Beatles grafikusa tervezett sörösdobozokat a híres sörmárkának

A Beatles grafikusa tervezett sörösdobozokat a híres sörmárkának 

A limitált kiadású dobozok Nagy-Britanniában már megvásárolhatók.

Interjú

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni”

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni” 

A helyszín a Hardangervidda Nemzeti Park, ahol annak idején Amundsen készült fel az Antarktisz-expedícióra.
Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban

Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban 

A vendéglátóipar fenntarthatósági fordulata elkerülhetetlen az ökológiai lábnyomunk csökkentéséért - de vajon hatékonyan cselekedhet-e a fenntarthatóságért egy olyan vendéglátóhely, amelynek saját jövője sincs biztosítva?
Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk

Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk 

Lendvai Levente az Arany Kaviárból érkezett a MOL torony tetején található VIRTU étterem konyhafőnöki pozíciójába.