hirdetés

Kóstolt már kapros uborkás vagy fekete cseresznyés fagyit?

Izgalmas új, meghökkentő ízekkel készül a nyárra a Damniczki Budapest cukrászda.

hirdetés

A tavaly májusban nyitott cukrászda kínálatában a megszokott és megszeretett fagylaltok mellett a 2017-es szezon újdonságai is megkóstolhatók. A Damniczki Budapest cukrász manufaktúra kiemelkedően széles fagylalt szortimenttel rendelkezik, állandó kínálata 48-féle fagylaltból áll. A kínált fagylaltok összetétele folyamatosan változik, a szezonális alapanyagoknak és Damniczki Balázs soha nem nyugvó képzeletének köszönhetően újabb és újabb ízek, egyedi kreációk jelennek meg a pultban.

Fotó: Valter Viktor
Fotó: Valter Viktor


A termelői tejből, saját befőzésű gyümölcsökből, minőségi alapanyagokból készült fagylaltok széles választékában, a klasszikus, tejes alapú fagylaltok és a számtalan szorbet között - a megszokott ízeken túl - olyan nem mindennapi fagylaltokat is kóstolhatunk, mint a kapros uborka, a szomolyai fekete cseresznye, a mentás zeller citrommal vagy – a Gelato World Tour magyarországi versenyén aranyérmet nyerő – feketeteás málna bergamottal és pisztáciával.

Damniczki Balázs (Fotó:Valter Viktor)
Damniczki Balázs (Fotó:Valter Viktor)


Idén áprilisban Damniczki Balázs első helyezést ért el a Carpigiani cég által szervezett Gelato World Tour magyarországi versenyén. A zsűri a magyar versenyzők közül Damniczki Balázs fekete teás málnafagylaltját, valamint Somogyi Beáta Il mio Cioccolate kreációját ítélte a legjobbnak. A Hungarian Challenge Budapesten, 2017. április 11-én került megrendezésre. A versenyre Magyarországon tevékenykedő fagylaltkészítők jelentkezhettek és a nyertes 2017. július 24-25 között az európai kontinensdöntőn, Bologna-ban küzd majd a továbbjutásért. Az európai döntő nyertese pedig a világ összes pontjáról érkező döntőssel a Grand Finale-ban méri össze tudását 2017. szeptember 8-10. között, Riminiben.

(forrás: Vendég és Hotel)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Készül-e korlátozásokra a 4. hullám kapcsán?

Kiadónk társoldalai