hirdetés

Közösségi élmény lehet az otthoni kávézás

Több személyre szóló kávétípussal bővítette ki a Nespresso a Vertuo rendszeréhez tartozó kínálatát: a Carafe Pour-Over Style kapszulákkal egyetlen gombnyomással 535 ml kávé készíthető, amellyel egyszerre egy egész társaság osztozhat kávéházi minőségű élményben. A csepegtetett kávék ízvilágát idéző keverék mellett a Nespresso egy sor új kávékülönlegességet hozott a Vertuo kávégépek tulajdonosainak, melyekkel egyetlen gombnyomással igazi „otthoni baristává” válhatnak.

hirdetés

A Nespresso nemrég bemutatott Vertuo kapszulás kávéfőző rendszere lehetővé teszi a kávérajongók számára, hogy bármikor kiválaszthassák az éppen kedvükre való kávéfajtát, stílust és csészeméretet. Az intelligens, lézeres leolvasóval felszerelt Vertuo kávégép felismeri a kapszulák peremén található vonalkódot, és azonosítja a bennük található kávé típusát. Ezt követően a rendszer minden paramétert (vízmennyiség, hőfok, kapszula forgatási sebessége, előáztatási idő) úgy állít be, hogy automatikusan a legjobb, kávémesterek által finomhangolt kávét készítse el, bármelyik kapszuláról legyen is szó. A világon egyedülálló Centrifusion™ technológiának köszönhetően a készülék akár percenkénti négyezres fordulatszámon préseli át a vizet a kapszulán, amely gazdag cremaréteget alkot a kávé tetején, akár egy espresso, akár egy nagyobb csészéhez illő kapszulatípus esetében is. ​

Mostantól nagyobb társaságban is megoszthatók lesznek ezek a különleges kávéélmények, hála a Nespresso egyedi újdonságának, a Carafe Pour-Over Style kapszulának, mellyel egyetlen gombnyomással 535 ml kávé készíthető. A csepegtetett kávék inspirálták ezt a könnyen fogyasztható, új receptet, a gazdag crema réteg alatt pedig pörkölt és füstös ízjegyek rejtőznek. Olyan alkalmakra ajánlott, amikor egy csésze kávénál többre van szükség – családi reggelikhez, baráti beszélgetésekhez.

Ízek és stílusok széles kínálata 

A Nespresso kávészakértői 8 új kávéblendet alkottak, amelyekkel napjaink egyre igényesebb otthoni baristái remekül kibővíthetik repertoárjukat: 

Il Caffè 40 ml 

Az Il Caffè a klasszikus olasz espresso-élményt nyújtja, vagyis a selymes ízek és a pirított gabonás aromák lenyűgöző elegyét. Az ital gazdag karakterét fás és kakaós ízjegyek teszik teljessé.

Orafio 40 ml 

Gabonás és karamellás ízjegyek áradnak ebből a Robustával fűszerezett Arabica keverékből. Egy közepes intenzitású kávé némi  gyümölcsösséggel – ami espresso formában a legélvezetesebb. 

Toccanto 40 ml 

A Toccanto egy zamatos espresso élénk gyümölcsös aromákkal, amit a latin-amerikai Arabica fajták kandírozott gyümölcsös, boros ízjegyei tesznek izgalmassá és mindezt a pirítós kenyér aromája egyensúlyozza ki. 

Altissio Decaffeinato 40 ml 

Ez a testes és krémes, koffeinmentes espresso intenzíven pörkölt latin-amerikai Arabica szemekből készül. A kávét bársonyos cremaréteg fedi, ami gazdag, pörkölt ízjegyeket rejt. 

Inizio 150 ml 

Egy ráérős vasárnap reggel hangulatát idézi a kelet-afrikai Arabica fajták keveréke, amely bővelkedik a pirított gabonás és vadvirágos ízjegyekben. 

Fortado Decaffeinato 150 ml 

A Gran Lungo (150 ml) csészeméretben elkészíthető legintenzívebb kávé immár koffeinmentes változatban is elérhető, ami mit sem veszített erejéből, testességéből és kakaós, fás ízjegyeiből.

Melozio Decaffeinato 230 ml 

A kiegyensúlyozott Melozio Decaffeinato egy könnyed, koffeinmentes latin-amerikai Arabica keverék, selymes, gabonás és mézet idéző édeskés ízekkel.

Carafe Pour-Over Style 535 ml 

Azokra az alkalmakra, amikor egyetlen csésze kávé nem elég. A csepegtetett kávék ízvilágát idéző, kellemesen kortyolgatható keverék gazdag crema rétege alatt pörkölt és füstös ízjegyek rejtőznek. A kapszulából 535 ml kávé készíthető a Vertuo Next kávégéppel.

(forrás: Nespresso / Store Insider)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Készül-e korlátozásokra a 4. hullám kapcsán?

Kiadónk társoldalai