hirdetés

Libamájat hívtak vissza a forgalomból

A Lidl egyik kézműves terméke a feltüntetett időpontnál hamarabb megromolhat, ezért az áruházlánc visszahívta a boltokból a Regius kézműves libamájat. A termékvisszahívás nem országos, de több mint félszáz Lidl-üzletre vonatkozik.

hirdetés

A Lidl Magyarország honlapján tájékoztatta vásárlóit, hogy a Regius kézműves libamáj hamarabb megromolhat, ezért visszahívják a termékek egy részét a boltok polcairól.

"A hűtőlánc megszakadása miatt a Lidl Magyarország visszahívja azon Regius Kézműves libamáj, 180 g termékét, amelyen a következő minőségmegőrzési idők valamelyike szerepel:

Minőségmegőrzési idő:

  • 19.07.2021
  • 23.07.2021
  • 24.07.2021
  • 25.07.2021

A hűtőlánc megszakadása regionálisan fordult elő, ezért a visszahívás az alábbiakban felsorolt üzleteinkben vásárolt Regius Kézműves libamáj, 180 g termékünkre vonatkozik. Más üzleteinket a probléma nem érintette, így az ott forgalomba hozott termékek minősége kifogástalan, és értékesítésük a készlet erejéig folyamatos."

Felhívták továbbá a figyelmet, hogy a fenti terméket ne fogyasszák el, bármely Lidl üzletben visszaveszik, a vételárat pedig a vásárlást igazoló nyugta nélkül is megtérítik. A termékvisszahívás kizárólag a fenti minőségmegőrzési idejű Regius Kézműves libamáj, 180 g terméket érinti, az érintettek listáját az áruházlánc internetes oldalán és Nébih-honlap aktualitások oldalán található termékvisszahívási listában lehet megtekinteni.

(forrás: NÉBIH / Store Insider)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Gondolt már arra, hogy idén - főleg előszezon idején - a már beoltott nyugdíjas korosztály mentheti meg éttermében/szálláshelyén az újranyitás kezdeti időszakát?

Kiadónk társoldalai