hirdetés

Megmentették kedvenc kocsmájukat a törzsvendégek

A vendégek eljuttatták azt a borravalót a kocsmának, amit amúgy is otthagytak volna, de a lezárás miatt ezt nem tehették meg - írja a hvg.hu.

hirdetés

A legreménytelenebb estén, amikor már mi is elszontyolodunk és fogyó lelkesedéssel nézzük a jövőt, jön egy bukósisakos emberke, becsönget este hétkor és azt állítja, hogy csomagot hozott. Hát én elhittem. Átvettem. A továbbiakban nem tudok sem írni, sem beszélni, mert egyszerűen nincsenek szavaim a köszönetre" – kezdi történetét a Kifli és Kocsma a Facebook-oldalán.

A posztban a tulajdonosok közzétették a levelet, amit a csomaggal kaptak. Ebből kiderült, hogy a törzsvendégek mozdultak meg a kocsma megmentéséért, ugyanis eljutatták azt a borravalót, amit amúgy is otthagytak volna, ha nincs a járvány miatt a lezárás.Ti adtatok kiflit és sört, szívvel-lélekkel, most rajtunk a sor: hadd adjunk mi is" – írják. A Kifli és Kocsmát hat és fél éve hozta létre egy házaspár a budapesti Hűvösvölgyben.

A posztban arról is írnak, hogy a kis bukósisakos emberkét akkor küldték, amikor "pont lebuktak a víz alá", minden egyéb munkájuk és erőfeszítésük ellenére. Már azt a forgatókönyvet is elő kellett venniük, hogy bezárják a helyet.


hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Hogy látja az idei év hátralévő részét?

Kiadónk társoldalai