hirdetés

Megmutatják a pálinkakészítés csínját-bínját

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Élelmiszeripari Igazgatósága idén újra megrendezi a „Tanuljunk együtt!” programsorozatot, amelynek keretében elsőként a pálinka- és a párlatkészítésről tart szakmai rendezvényt.

hirdetés

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) Élelmiszeripari Igazgatósága 2017-ben indította el a „Tanuljunk együtt!” hazai élelmiszeripari gyakorlati napok rendezvényeket, ahol célul tűzte ki, hogy a feldolgozóipari tagok számára a lényeges elméleti alapokon túl a lehető legtöbb gyakorlati ismeretet is átadja az adott termékkel vagy termékkörrel kapcsolatban. A tagok érdeklődése és visszajelzései alapján a köztestület idén újra megrendezi a „Tanuljunk együtt!” programsorozatot, amelyen belül elsőként a pálinka- és a párlatkészítésről tart szakmai rendezvényt.

Forrás: iSzolnok.hu

Az esemény során átadásra kerülnek a pálinkakészítés alapvető elméleti és gyakorlati ismeretei. Szó esik többek között a gyümölcs feldolgozásának és erjesztésének alapjairól, a gyümölcs feldolgozásának bemutatásáról, valamint a lepárlás elméleti alapjairól és folyamatáról. A kapcsolódó szakmai nap 2019. március 14-én Nyírbogdányban lesz. A programon való részvétel rendezett kamarai tagság mellett ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Az utazás költsége a résztvevőket terheli. A gyakorlati napon a NAK – a befogadó hely kapacitásának megfelelően – 15 fő részvételét tudja biztosítani, ezért a regisztráció nem jelent automatikus részvételi lehetőséget. A részletes programterv a kamara portálján érhető el. Kérdés esetén további információ a NAK munkatársától kérhető: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

(forrás: Élelmiszer Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Ön szerint lesznek újabb bértámogatási intézkedések?

Kiadónk társoldalai