hirdetés

Mentes-M:a legkiemelkedőbb minőségű mentes ételek versenye

Megújult és új kategóriákkal keressük idén is a legkiemelkedőbb minőségű mentes food és drogéria termékeket hazánkban!

hirdetés

Folytatódik a tavalyi elsöprő nevezési kedvet kiváltó mentes termékeket megmérettető versenye, melyet hazánk legnagyobb szaklapkiadója, a PPH Média és a Store Insider szaklap hirdet meg.Az idei Mentes-M versenyre ettől a pillanattól kezdve nevezni ér!

Magyarországon minden negyedik ember szenved ételérzékenységben, a vásárlók egyre jobban keresik a mentes termékeket. A mentes, magvas, alacsony GI-index szerinti élelmiszerek fogyasztása kimondottan szárnyaló tendenciába kezdett az utóbbi években. A mentes élelmiszerek felé forduló vevők egyre tudatosabbak, egyre többen vannak, a piac pedig reagál erre, és egyre több ilyen élelmiszert kínál.

A kozmetikumok, tisztítószerek esetében hasonló a helyzet: a magyar piacon komoly vásárlói igény jelentkezik olyan termékek, termékcsaládok iránt, amelyek különböző mentességet nyújtanak a vásárlóiknak a természetesség jegyben. Ezért idén a mentes drogéria-termékek megmérettetésére is gondoltunk.

Mutassa meg, hogy Ön gyártja, forgalmazza a legjobb mentes termékeket hazánkban!

Meghosszabbított nevezési határidő: 2019. szeptember 6.

Nevezés és bővebb információ EZEN az oldalon!

Nevezési feltételek:

Kizárólag olyan termékekkel lehet nevezni, amely:

  • Food kategóriákban: a termék a 14 fő allergén közül legalább egytől (lásd 1169/2011 EU rendelet II. melléklet), és/vagy ételintoleranciát okozó anyagoktól mentes, illetve
  • megfelel a kiírt kategóriáknak.
  • Drogéria kategóriákban: a termék megfelel a kiírt kategória egyikének, és igaz rá az abban felsorolt termékjellemző, mentesség valamelyike.
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Készül-e korlátozásokra a 4. hullám kapcsán?

Kiadónk társoldalai