hirdetés

Metélőhagyma zöldborsóval a titkos befutó

Február 7-e volt az év legrangosabb élelmiszer- és vendéglátóipari szakkiállításának, a Sirha Budapest első napja a Hungexpon, és e nap délutánján válogattak a Bocuse d'Or döntőjébe került szakácsai a METRO piacon alapanyagokat a másnapi főzéshez.

hirdetés

Az előző évekhez hasonlóan most is a METRO kínálatából választottak a szakácsok. A döntősök a következők:  Elek Richárd, Garai Ádám, Haraszti Zsolt, Pohner Ádám, Veres István és Volenter István fél órán keresztül válogathattak a majdnem 1000 négyzetméternyi stand erre kijelölt piacterén. Nem csupán a válogatás okozott azonban hatalmas izgalmakat, hanem az ez alkalommal kisorsolt titkos zöldségalapanyagok is, amelyek végül a metélőhagyma valamint a zöldborsó lettek. 

Előtérben Hamvas Zoltán elnök, Bocuse d'Or Magyarország
Előtérben Hamvas Zoltán elnök, Bocuse d'Or Magyarország

A METRO egyébként nem csak a zöldség és gyümölcs alapanyagokkal támogatja a készülő versenyfogásokat. A vállalat ezúttal minőségi borjúhúsokat biztosít a versenyzőknek. A piacozást követően csütörtökön zajlik a Bocuse d’Or döntő is, aki csütörtökön győz - ő indulhat majd commit-jával az európai döntőn.

Csütörtökön versenyzők - piacos akció közben
Csütörtökön versenyzők - piacos akció közben

 

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Ön szerint az éttermesek/szállodások felkészültek a GDPR-ra?

Kiadónk társoldalai