hirdetés

Miután ellopták a világ legdrágább vodkáját, egyszerűen megitták a tolvajok

Az aranyból, fehéraranyból és ezüstből készült üveget viszont fogták, és elhajították.

hirdetés

Új év másnapján járta be a világsajtót a hír, hogy egy koppenhágai gyűjteményből ellopták a világ legdrágábbnak tartott vodkáját, ami egyes források szerint 1,1, mások szerint 1,3 millió eurót ér, azaz forintban 340-400 milliót ér.

A koppenhágai rendőrség pénteken megtalálta az üres üveget egy építkezésen. A tolvajok tezek szerint minden bizonnyal elfogyasztották az italt, de az teljes rejtély, hogy miért dobták el a 3 kilónyi fehéraranyból és aranyból meg 3 kiló ezüstből készült üveget, amin még gyémántberakás is van. Az üveget Koppenhága északi részén egy felújítás alatt álló villában találták meg. Az üveg a rendőrség szerint nem rongálódott meg, és továbbra is 1,3 millió eurót ér.

A palackot egyébként Brian Ingberg vodkagyűjtő kölcsönbe kapta a Dartz nevű rigai luxusautógyártó cégtől. Ingberg szerint még mindig van abból a vodkából, ami eredetileg az üvegben is volt, szóval töltenek bele még, aztán visszateszik a polcra, ahonnan kedden ellopta egy maszkos, sapkás tolvaj. (Radio Free Europe nyomán 444.hu)

 

(forrás: Radio Free Europe / 444.hu)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Ön szerint az éttermesek/szállodások felkészültek a GDPR-ra?

Kiadónk társoldalai