hirdetés

Összefogtak a tihanyi vendéglátóhelyek

Tihanyban több vállalkozás fogott össze, hogy rászorulók karácsonyát tegyék szebbé - tájékoztatták lapunkat az összefogás résztvevői.

hirdetés

A karácsonyi akcióban résztvevő éttermek, cukrászdák és üzletek célul tűzték ki, hogy december 16-án a vendégek teljes fogyasztásának és vásárlásának 50%-át jótékony célra ajánlják fel. Az esemény Bittmann Szilárd, az egyik tihanyi étterem tulajdonosának ötlete alapján valósul meg. “Ha évente megengedhetjük magunknak, hogy Torkos Csütörtököt szervezzünk a vendégekszámára, ahol 50%-os kedvezménnyel étkezhetnek, vagy 50-70% kedvezménnyel vásárolhatnak a vendégek a black friday esemény keretein belül, akkor hiszem, hogy megtehetjük sőt, meg kell tennünk, hogy évente egyszer a vendégek fogyasztásának és vásárlásának 50%-át adományként ajánljuk fel. Idén, ami egyben az első alkalom, egy bakonyi gyermekotthonra esett szívünk választása, ahol 150 gyermeknek szeretnénk szebbé tenni a karácsonyát, a bevételből  számukra veszünk ajándékokat. Bízom benne, hogy ez az összefogás szimpatikus lesz a turistáknak, a környéken lakóknak és minél többen eljönnek Tihanyba az akcióban résztvevő helyekre, hogy eltöltsenek egy élménydús napot, miközben egy jó ügy mellé állnak” - mondta Bittman Szilárd.

December 16-án az Apátsági Rege Cukrászda, az Echo Étterem és Kávézó, a Lavender Garden street food bar & shop, a Lavender Tihany (lepárló, kozmetikum látványlabor, kiállítás) és üzletei a Lavender Shopok is hatalmas kedvezményt adnak, annak érdekében, hogy minél több vendég jöjjön Tihanyba és részt tudjon venni a jótékonysági akcióban. Aki messzebbről szeretné kifejezni szolidaritását a rászorulókkal, és  nem tud eljönni helyszínre, annak jó hír lehet, hogy egyes tihanyi online üzletekben is lehet majd féláron vásárolni, ezek bevétele is jótékony célt szolgál.

Az akcióba bevonták a balatoni mesehőst Füred Kapitányt is, aki ugyancsak ajándékokat küld majd a rászoruló gyerekeknek. Az akció szervezői a jótékonyság, a szolidaritás fontossága mellett, arra is szeretnének rávilágítani, hogy Tihanyba nem csak nyáron érdemes elutazni. A téli időszakban is számos program,  egész évben nyitva tartó étterem, kávézó, bolt várja a kikapcsolódásra váró családokat.hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Az eddigi foglalási adatok alapján hogy látják az idei évet?

Kiadónk társoldalai